Haberler

Razer Cortex'de En Çok İstenen 10 Oyun Açıklandı

en-cok-istenen-10-oyun-razer-cortex

Razer'ın hızlı oyun deneyimi ve oyuncular arası kesintisiz iletişim için geliştirdiği Razer Cortex'de geçtiğimiz Temmuz ayının en çok "arzulanan" oyunları açıklandı. Tüm dünyada 10 milyon'a yakın kullanıcısına Deals, Game Booster, Save Game Manager başlıkları altında pek çok avantaj sunan Razer Cortex'den toplanan veriler her ay tüm oyun dünyasıyla paylaşılıyor. Bu ay'ki Cortex verileri, Razer'ın kendi fiyat karşılaştırma motorunu kullanarak oyuncuları en sıkı indirimlerden haberdar ettiği Razer Cortex: Deals'dan toplandı.

Razer Cortex: Deals'dan alınan veriler, Cortex kullanıcılarının kendi kişisel istek listelerine ekledikleri, indirimler konusunda anında bildirim istedikleri ve çıkışından hemen haberdar olmak için listelerine ekledikleri oyunlardan oluşuyor.

Verilere göre, Grand Theft Auto V Temmuz ayının en çok ilgi gören oyunu oldu. Bir önceki ayın listebaşı olan Counter Strike Global Offensive ise ikinci sıraya düştü. 2015'in en çok övgü toplayan oyunlarından Rocket League listenin üçüncü sırasında. Cortex kullanıcılarının büyük ilgi gösterdiği Ark: Survival Evolved dördüncü sırayı elde etti. Üst üste üç ay Top 10 listesinde yer alarak ne kadar sevildiğini kanıtlayan The Witcher 3: Wild Hunt ise Temmuz'da ilginç bir grafik çizdi. Sevilen oyun Haziran'da yedinci sıraya düşmüştü ancak Temmuz'da beşinci sıraya yükseldi. Haziran'da listede görünmeyen H1Z1'in geri dönüşünün yanısıra, Just Cause 3'nin de Top 10'e girdiğini belirtelim. Ağustos'ta Uplay, Green Man Gaming, Humble Store ve Steam'den %10 indirimli alınabilen Just Cause 3 büyük ihtimalle bu ayı daha yüksek sıralarda bitirecek.

Tüm dünyada en yüksek trafikli yazılım platformlarından biri olan Razer Cortex, en popüler oyunları oynamak ve oyun performansını iyileştirmek için tasarlandı. Her ne kadar, platform kullanıcılarının bireysel bilgileri kesinlikle paylaşılmasa ve yayınlanmasa da, oyuncu alışkanlıklarıyla ilgili yüzdesel veriler Razer tarafından toplanıyor. Böylece, her bir oyunun Razer Cortex Game Launcher ile açıldıktan sonra ne kadar süreyle oynandığı gibi önemli bilgiler ortaya çıkıyor.

Temmuz ayına ilişkin, oyunlar dışında paylaşılan bir diğer veri ise En Çok Tıklanan Mağazalar. Cortex kullanıcıları Temmuz'da en çok Steam'i tıkladılar. Tıklanmaların %44'ünü alan Steam'i, %26 ile Origin ve %11 ile Greenman Gaming takip ediyor.

Hızlı oyun deneyimi ve diğer oyuncularla kesintisiz iletişim kurmak, ayrıca oyunlardaki en büyük indirimlerden anında haberdar olmak için  Razer Cortex'i ücretsiz indirip kullanmaya hemen başlayabilirsiniz:

Cortex'in iPhone ve Android versiyonları Temmuz'da yayınlanmıştı. Uygulama mağazalarından edinebilirsiniz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title