Haberler

    PUBG Mobile Avrupa Kadınlar Turnuvası'nda büyük başarı!

    Güncelleme:

    Pubg Mobile Avrupa Kadın Şampiyonası'na Türk takımları damga vurdu! 7 harika takım turnuvayı salladı! İşte detaylar

    Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG Mobile, e-spor dalında oldukça ilgi görüyor. Takım halinde yarışılan bu oyunda ülkemizin e-spor takımları başarıya doymuyor. PUBG Mobile Avrupa Kadınlar Turnuvası'da bu başarıların devamı niteliğinde. İşte kadınların başarısı hakkında tüm detaylar!

    GALATASARAY ESPORTS, PUBG MOBILE AVRUPA KADINLAR ŞAMPİYONU

    PUBG MOBILE'ın Doğu Avrupa ekibi tarafından 17 Şubat – 9 Mart tarihleri arasında European Wonder League (PMEWL) kadınlar turnuvası gerçekleşti. Heyecanlı çekişmelerin yanı sıra geceye temsilcimiz Galatasaray Esports damga vurdu. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde mücadele eden takımımız önemli bir başarı yakalayarak 9 Mart'ta turnuvanın şampiyonu oldu.

    9 Türk takımının katıldığı turnuvanın ilk hafta gerçekleşen grup aşaması kıran kırana maçlara sahne oldu. A grubunu aynı zamanda ilk sezonun şampiyonu olan temsilcilerimizden Rise of Queens ekibi ilk sırada tamamlarken, Galatasaray Esports ise B grubunun lideri olmayı başardı.

    Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

    TÜRK KADIN ESPOR TAKIMLARINDAN ÖNEMLİ BİR BAŞARI

    İlk hafta grup yarışmaları gerçekleşti ve gruplardan ilk üçe girenler finallere katılmaya hak kazandı. Finallerde 16 takımın yarıştığı turnuvaya 7 Türk takımı katılmayı başardı.

    Final günü 75 puan toplayan Galatasaray Esports, toplamda 218 puan toplayarak turnuvanın şampiyonu oldu. Bunun yanı sıra bir diğer temsilcimiz Beşiktaş Esports ise 161 puanla turnuvayı 3.sırada tamamladı. Böylelikle Avrupa'da düzenlenen PMEWL 2.sezonunda ilk üç takım içerisinde iki Türk takımı yer almış oldu.

    Turnuva kapsamında; Galatasaray Esports, Beşiktaş Esports, Next Rüya Esports, S2G Esports, Rise of Queens, Respect Esports, Bonfire Esports kadın takımlarımız bizleri temsil etti.

    Kadınların espor dalında yakaladığı başarı herkese örnek olabilecek düzeyde. Tüm takımlara başarılarının devamını diliyoruz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Pubg Gamegar Teknoloji Haberler

    Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

    Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

    Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

    Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

    Bakmadan Geçme

    27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title