Haberler

    Ps4'ten 2018'e Veda Videosu: "2019'da Görüşmek Üzere"

    Yılın son gününe girdiğimiz saatlerde, PlayStation severler için yeni yıla merhaba videosu yayınlandı.

    2018, muhtemelen Sony'nin tüm eforunu PlayStation 4 için harcadığı son yıl oldu. Belki de ömrünün son 1-2 yılına giren PS4 için rüya gibi bir yıl geçti diyebiliriz. Birbiri ardına patlayan konsola özgü oyunlar, Tomb Raider ve Far Cry 5 gibi AAA yapımlar derken oldukça zengin bir oyun portföyü oluştu.

    2018'de Çıkan PS4 Oyunlarından Bazıları

    Marvel's Spider-Man

    Assassin's Creed Odyssey

    SoulCalibur VI

    Monster Hunter World

    Detroit: Become Human

    God of War

    Hitman 2

    Ni No Kuni II: Revenant Kingdom

    Fortnite

    Shadow of the Tomb Raider

    Yakuza 6

    Shadow of the Colossus

    Tetris Effect

    Astro Bot Rescue Mission

    Moss

    Beat Saber

    FIFA 19

    Far Cry 5

    Destiny 2: Forsaken

    Call of Duty: Black Ops 4

    Dragon Ball FighterZ

    Playerunknown's Battlegrounds

    Spyro Reignited Trilogy

    Red Dead Redemption 2

    Sony'nin yayınladığı video, "Oynadığınız için teşekkürler. 2019'da görüşmek üzere!" mesajıyla son buluyor. Umuyoruz 2019 yılında PS5'e dair daha heyecan verici gelişmelerle karşınızda olacağız.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Far Cry 5 Sony Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir? 31 MART YEREL SEÇİMLERİ TEKRARLANACAK MI? Hangi illerde ve ilçelerde seçim tekrarlanacak? Kurban Bayramına kaç gün kaldı? 2024 Kurban Bayramı tatili ne zaman, kaç gün?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title