Haberler

Nintendo Switch 2, Xbox Series S'ten daha fazla RAM'e sahip olacak

Güncelleme:

Nintendo Switch 2'nin Xbox Series S'ten daha fazla RAM'e sahip olacağı söylentiler arasında yer alıyor. Konsolun tanıtılmasıyla birlikte daha fazla detay ortaya çıkacak.

Nintento'nun merakla beklenen yeni konsolu Nintendo Switch 2 için geri sayım başladı. Tanıtılması beklenirken el konsolu hakkında neredeyse her gün yeni bir bilgi ortaya çıkıyor. Bu bilgilerden biri de bugün belli oldu. Söylentilere göre Nintendo Switch 2, Xbox Series S'te daha fazla RAM'e sahip olacak. İşte detaylar!

Nintendo Switch 2, 12 GB RAM'e sahip olacak!

Nintendo, elde ettiği başarının ardından yeni bir konsol üzerinde çalışmaya başladı. Heyecanla tanıtılması beklenen Nintendo Switch 2 için ise geri sayım başladı. Bununla birlikte konsolun oyun dünyasının dikkatini çekecek birçok özellik barındıracağı söyleniyor.

Ortaya atılan bu iddialara ise bugün bir yenisi eklendi. Söylentiler ise Switch 2 konsolunun, Xbox Series S'ten daha fazla RAM ile yer alacağını belirtiyor. İddialara göre Nintendo Switch 2'nin tüketici versiyonları 12 GB RAM'e sahip olacak.

Nintendo Switch 2 ile ilgili ortalığı karıştıracak iddia: Tanıtıldı ama…

Bu da mevcut sürümdeki 4 GB RAM'e göre yüzde 300'lük bir artış olduğunu gösteriyor. Ancak ilginç kısmı bu değil. Daha önce de bahsettiğimiz gibi Switch 2 konsolunun oldukça güçlü üç rakibi var fakat söylentilere göre bu rakipler sandığımız kadar güçlü değil.

Bunu daha net belirtmek gerekirse PS5 ve Microsoft Xbox Series X'te 16 GB RAM bulunuyor. Xbox Series S'te ise yalnızca 10 GB RAM var. Bu şekilde baktığımızda Nintendo Switch 2'nin Xbox Series S'ten daha güçlü olacağını söylemek mümkün.

Bunun dışında söylentilere göre Switch 2, Nvidia'nın DLSS teknolojisini destekleyecek. Bilmeyenler için DLSS, oyunların görüntü kalitesini artırmak için yapay zekayı kullanan bir yükseltme tekniği. Bu iddiaların doğru olup olmadığını görmek için ise konsolun tanıtılmasını beklemek gerekiyor.

Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Nintendo xbox Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title