Haberler

Microsoft'tan GTA 6 çıkış tarihi ile ilgili şok iddia!

Güncelleme:

Microsoft, Activisiın Blizzard soruşturmasında sunduğu savunma dilekçesine GTA 6 çıkış tarihi ile ilgili açıklama ekledi.

GTA 6, eylül ayında Rockstar sunucularına sızarak test görselleri sızdırıldıktan sonra yeni bir iddia ile gündeme geldi. Activision Blizzard soruşturmasında savunma yapan Microsoft, dilekçesinde GTA 6 çıkış tarihinden bahsetti.
Microsoft ağzından kaçırmış olabilir! GTA 6 çıkış tarihi için yeni iddia
Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın almak süreci, yeni iddialarla oyun dünyasına damga vurdu. Soruşturmaya savunma dilekçesi sunan şirket, oyun sektörüyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Microsoft tarafından yayınlanan belgenin 24. sayfasında, "Merakla beklenen Grand Theft Auto VI oyununun 2024 yılında çıkması bekleniyor." ifadeleri yer alıyor. Analistler, Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın aldığında sektördeki rekabeti engellemeyeceğini kanıtlamak için farklı yollara başvurduğunu belirtiyor.

Rockstar Games, sektördeki en ünlü mükemmeliyetçi oyun yapımcılarından biri olarak biliniyor. Şirketin mükemmeliyetçilik ilkeleri, Grand Theft Auto V başta olmak üzere Red Dead Redemption 2, Max Payne 3 ve Grand Theft Auto IV gibi son birkaç on yılın en büyük ve en çok incelenen oyunlarından bazılarının ortaya çıkmasını sağladı.

GTA 6 ile ilgili yayınlanan raporlar, oyunun 2025 yılına kadar piyasaya sürülebileceğini öne sürüyor. Rockstar'ın başlangıçta 2024 çıkış tarihini duyurması ve ardından gelecek yıla erteleyebileceği tahmin ediliyor.

Rockstar, GTA 6'nın inanılmaz derecede uzun bir sipariş olan GTA 5'ten daha iyi performans göstermesini bekliyor. GTA 6, bugüne kadar 170 milyondan fazla kopya sattı ve tüm zamanların en çok satan oyunları arasında kendine yer bulmayı başardı.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Münir Karaloğlu Microsoft Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title