Haberler

Mars'ta ilginç görüntü! Devrilmiş heykele benzeyen cisim merak uyandırdı

Güncelleme:

NASA tarafından yayınlanan bir görüntü komplo teorisyenlerini harekete geçirdi. Gezegendeki dağlık bir alanı gösteren fotoğraftaki heykele benzer taşın, Mars'ta antik medeniyetin geride bıraktığı kalıntı olduğu öne sürüldü.

Kendisini UFO avcısı olarak tanımlayanScott C.Waring, Kızıl Gezegen fotoğraflarından birine ilişkin ilginç bir iddiada bulundu. Nasa'nın Mars'tan paylaştığı bir fotoğraf üzerine Scott, görüntüyü inceledikten sonra gözleri, burnu, ağzı ve tacı ya da şapkası varmış gibi görünen ve devrilmiş gibi görünen bir kaya gördü.

SÜRÜNGEN HAYVANIN YÜZÜNDEN İLHAM ALINMIŞ

Komplo teorisyeni görünen yüzün insansı olmadığını daha çok sürüngen bir hayvanın yüzüne benzediğini ileri sürdü. Scott'ın bu düşüncesi Mars'ın bir zamanlar yüzeyinin suyla kaplı olduğunu tasdikler nitelikteydi.

Mars'ta ilginç görüntü! Devrilmiş heykele benzeyen cisim merak uyandırdı

KAPI TEORİSİ ÇÜRÜMÜŞTÜ

Scott C.Waring, bu heykelin gezegendeki antik medeniyetin geride bıraktığı parçalardan biri olabileceğini düşündü. Mayıs ayında Waring, NASA gezgini Curiosity'nin insan yapımı bir kapıya benzeyen bir görüntü yakalamasının ardından "Uzaylıların bir zamanlar Mars'ta yaşadığına dair %100 kanıt" başlığıyla video paylaştı. Ancak videodaki kapı görüntüsünün, sadece büyütülmüş küçük bir delikten ibaret olduğu ortaya çıktı.

Mars'ta ilginç görüntü! Devrilmiş heykele benzeyen cisim merak uyandırdı

Zehra Yaşık
Haberler.com - Teknoloji

NASA Haberler

500

Yorumlar (5)

Yusuf Yaşar:

Heykel ise chp yapmıştır.

73
21
yanıtYanıtla
Ben ve sen:

Kedidir kedi :)

41
10
yanıtYanıtla
senar:

kedi değil onlar zuzaylı :) pis fakirler doğru düzgün bir bina bile inşa edememişler.

13
4
yanıtYanıtla
Sebahattin Uçan:

Morris , Mars'ta arsa satacak demektir.

11
0
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Çölde susuz kalan ne görür ? serap görür bu Amerikalılarda aynı Marsta çekilen fotoğraflarda ne görürlerse bir şeylere benzetiyorlar şu resimdeki kaya hiç heykele benziyor mu yakından ? doğal bir kaya ve Marsta hiç bir medeniyet vede canlı yaşamadı yaşamasına da imkân yok !

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title