Haberler

Kısa Süreliğine Ücretsiz İos Uygulamaları!

Hepimizin de bildiği üzere Apple belirli aralıklarla uygulama mağazası App Store'da bulunan rastgele seçilmiş ücretli uygulamaları, sınırlı bir süre için ücretsiz indirilebilir hale getiriyor.

Hepimizin de bildiği üzere Apple belirli aralıklarla uygulama mağazası App Store"da bulunan rastgele seçilmiş ücretli uygulamaları, sınırlı bir süre için ücretsiz indirilebilir hale getiriyor.

Kısa Süreliğine Ücretsiz iOS Uygulamaları!

Sınırlı bir süre için ücretsiz indirilmeye sunulan iOS uygulamalarını sizler için sıraladık.

Şunu hatırlatmadan geçmeyelim, zira siz bu yazıyı okurken dahi listedeki uygulamaların tekrar ücretli olma ihtimali var. Bu yüzden indirmek istediğiniz uygulama için acele etseniz iyi olur.

Photo Blender 2

Andından da anlaşılabileceği üzere Photo Blender 2, farklı fotoğrafları birleştirerek görsel efektler elde etmenizi sağlayan gelişmiş bir fotoğraf düzenleme uygulaması

>

Star Rover

Yıldızlı geceleri sever misiniz? Peki ya gördüğünüz yıldızların adlarını hiç merak ettiniz mi? Cevabınız evet ise Star Rover uygulaması ile gördüğünüz yıldız veya yıldız guruplarının adını kameranız aracılığıyla kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

>

Fonta

Fonta uygulaması ile fotoğraflarınıza Metin Ekleme, Maskeleme, Kolajlama, Çerçeveleme ve Klasik Filtreleme gibi işlemleri kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

>

CamCard

App Store"un popüler uygulamaları arasında olan CamCard ile profesyonel düzeyde dijital kartvizitler hazırlayabilirsiniz.

>

Quest

Quest uygulaması ile yapılacak işlerinizi listeleyebilir, düzenleyebilir ve kolaylıkla kategorize edebilirsiniz.

>

Skywall Pro

Son olarak, Skywall Pro uygulamasının içeresinde bulunan 100 binden fazla özel duvar kağıdı ile iOS cihazınıza benzersiz bir görünüm kazandırabilirsiniz.

>

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Apple Rover Star Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title