Haberler

    Google+ Fena Geliyor!

    Güncelleme:

    Google+'tan gelen bu son haber, Facebook'un hiç de hoşuna gitmeyecek.

    Google CEO'su Larry Page, yaptığı açıklama ile sosyal ağları Google+'ın 90 milyon üye sayısını aştığını duyurdu.

    CEO Page her ne kadar bu sayının ne kadarının aktif hesaplardan oluştuğunu söylemese de, Google+'ın hızlı yükselişi yine de oldukça dikkat çekici.

    Page'in açıkladığı rakam, Google+'ın bir önceki çeyrekte sahip olduğu toplam üye sayısının iki katından fazla. Hatırlarsanız, Ocak ayı başında buradan sizinle paylaştığımız haberde, Google+'ın 2012 sonunda 400 milyon üyeye ulaşacağı tahminlerinden bahsetmiştik. Henüz Ocak ayı bitmeden üye sayısının bu hızla artması, 400 milyon tahmininin de gerçek olma ihtimalini güçlendiriyor.

    Eğer Google+ gerçekten yıl sonunda 400 milyon üyeyi bulabilirse, işte o zaman Facebook için ciddi bir tehdit oluşturduğu söylenebilir. Ama şu anki rakamlar, Google+'ın halen Facebook'un çok gerisinde olduğu gerçeğini gizlemek için yeterli değil.

    21 Eylül 2011 tarihi itibari ile davetiye sisteminden çıkarak, herkesin üye olabileceği bir sisteme geçiş yapan Google+, bir nevi Facebook gibi bir sosyal paylaşım sitesi.

    Google+ arkadaşlarınız ile görüşebileceğiniz kendiniz ile ilgili bilgileri paylaşabileceğiniz bir sosyal ağ projesi. Google, hizmeti şöyle tanımlıyor: "Google+, web'de paylaşımı gerçek hayattaki paylaşıma daha çok yakınlaştırıyor: farklı kişilerle farklı şeyleri paylaşıyorsunuz."

    "Google+ projesini Google'ın paylaşıma yaklaşımının nasıl olacağını görmek ve hayatımızdaki farklı insanları birbirine bağlamaya yönelik daha iyi bir yol sunup sunamayacağımızı görmek için başlattık."

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Larry Page Facebook Google Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title