Haberler

    Google Chrome nasıl silinir?

    Güncelleme:

    Bu kılavuzda, Windows 10 ve Windows 11'de Google Chrome'u nasıl sileceğiniz konusunda size yol göstereceğiz.

    Google tarafından 2008'de geliştirilen platformlar arası web tarayıcısı olan Google Chrome, artık en yaygın tarayıcılardan biri ve Linux, MacOS, iOS ve Android için varsayılan tarayıcı haline geldi. Uygulamayı yüklemek oldukça kolaydır, ancak onu kaldırmak bazı insanlar için biraz zor olabilir. Bu kılavuzda, Windows 10 ve Windows 11'de Google Chrome'u nasıl sileceğiniz konusunda size yol göstereceğiz.

    Windows 10'da Google Chrome nasıl silinir?

    Adım 1: Başlat menünüzü açmak için ekranınızın sol alt köşesindeki Windows simgesine tıklayın. Uygulamalarınızın açıldığını gördüğünüzde, uygulamalar listesinin solunda yer alan yatay bir çubukta* Ayarlar* simgesini arayın. Gördüğünüzde dişli şeklindeki Ayarlar simgesine tıklayın.

    Adım 2: Ekranınızda görünen ayar seçeneklerinden Uygulamalar'a tıklayın. Şimdi ekranınızın solunda bir seçenekler listesi göreceksiniz. 'Uygulamalar ve Özellikler'e tıklayın. Muhtemelen listedeki ilk seçenek olacaktır.

    3. Adım: 2. adımı tamamladığınızda PC'nizde yüklü tüm uygulamaların bir listesi görünecektir. Amaç Google Chrome'u aramaktır. Bunu iki şekilde yapabilirsiniz: Listeyi bulana kadar kaydırın veya uygulamalar listesinin en üstünde bulunan arama çubuğuna Google Chrome yazın.

    Adım 4: Google Chrome'u bulduktan sonra, sağ alt kısmında görünen seçenekleri görmek için üzerine tıklayın. 'Kaldır' yazan seçeneğe tıklayın. Uygulamayı silmekten emin olup olmadığınızı onaylamanızı isteyen bir açılır pencere göreceksiniz. Açılır pencerede "Kaldır"ı tıklayın ve hazırsınız.

    Windows 11'de Google Chrome nasıl silinir?

    Google Chrome'u Windows 11'de silmek, Windows 10'da yapmaya oldukça benzer. Daha önce olduğu gibi Ayarlar menüsüne gidin ve Uygulamalar yazan seçeneği arayın. Üzerine tıklayın ve sizi Yüklü Uygulamalara götürecektir. Ardından, Windows 10'da yaptığınız gibi Google Chrome'a bakın. Bulduğunuzda uygulamayı tıklamak yerine, uygulama adının sağındaki üç noktayı tıklayın. Kaldır yazan bir seçenek görünecektir. Seçeneğe tıklayın ve onay istemini gördüğünüzde tekrar Kaldır'a tıklayın. Google Chrome cihazınızdan kaldırılacak.

    Kaynak: Tekmoloji / Teknoloji

    Google Chrome Linux Haberler

    Bakmadan Geçme

    Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title