Haberler

    GeForce Now'a 10 yeni oyun eklendi

    Güncelleme:

    GeForce Now platformu, kütüphanesine 10 yeni oyun ekledi. Bu haftanın oyunları arasında Gigantic: Rampage Edition, Inkbound 1.0, Broken Roads, Infection Free Zone, Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, Backpack Battles, Fallout 4, Fallout 76, Ghostrunner ve Terra Invicta bulunuyor.

    2019'da patlak veren koronavirüs pandemisinde popülaritesini son derece artıran platformlardan birisi de GeForce Now. Platform, özellikle son zamanlarda yaptığı zamlarla gündeme gelse de kütüphanesini hızla genişletmeye devam ediyor. Son gelen bilgiler GeForce Now'a 10 yeni oyunun ekleneceği yönünde. İşte yeni GeForce Now oyunları!

    GeForce Now kütüphanesine eklenen 10 yeni oyun

    Bünyesinde bini aşkın oyun bulunan GeForce Now, her hafta yeni yapımları oyunculara sunmaya devam ediyor. Son olarak 10 yeni oyun, abonelerinin beğenisine sunuldu. Peki bu haftanın oyunlar hangileri?

    Gigantic: Rampage Edition (Steam, Nisan 9)

    Inkbound 1.0 (Steam, Nisan 9)

    Broken Roads (Steam, Nisan 10)

    Infection Free Zone (Steam, Nisan 11)

    Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition (Xbox ve PC Game Pass, Nisan 11)

    Backpack Battles (Steam)

    Fallout 4 (Steam)

    Fallout 76 (Steam, Xbox ve PC Game Pass)

    Ghostrunner (Epic Games Store)

    Terra Invicta (Xbox ve PC Game Pass)

    Liste dolu! GeForce Now'a yeni eklenecek oyunlar belli oldu

    Son yıllarda birçok hizmet sağlayıcısı, daha fazla para kazanabilmek için kullanıcılarına reklam göstermeye başladı. Şimdiye kadar Netflix ve Disney+ gibi yayın platformları bu uygulamaya gitmişken, GeForce Now da bunlar arasına katılıyor.

    NVIDIA sözcüsü Stephanie Ngo tarafından kısa süre önce yapılan ilgili açıklamada "Ücretsiz kullanıcılar, bir oyun oturumu başlatmak için kuyrukta beklerken iki dakikaya kadar reklam görmeye başlayacak" ifadelerine yer verildi.

    GeForce Now PlanıFiyatıPremium – 11 + 1 aylık2 bin 880 TLPremium – 6 aylık1.580 TLPremium – 3 aylık800 TLPremium – 3 + 3 aylık800 TLPremium – 1 aylık340 TLHaftalık 10 Saat240 TLBasicÜcretsiz

    Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Fallout Teknoloji Güncel Haberler

    Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

    Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

    Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

    Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

    Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

    Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

    Bakmadan Geçme

    BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı?
    Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

    Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title