Haberler

Cyberpunk 2077 ile oyuncuların arası düzeliyor!

Güncelleme:

2020 yılında çıkan, ancak oyuncularda büyük bir hayal kırıklığına neden olan Cyberpunk 2077, önemli bir satış başarısına imza attı.

Steam haftalık en çok satanlar listesi güncellenmeye devam ediyor. Uzun bir süredir Valve'ın el konsolu Steam Deck'in zirveye demir attığı liste kısa bir süre önce yenilendi. Bu noktada 2020'nin sonunda çıkan, ancak beklentileri bir türlü karşılayamayarak hayal kırıklığı yaratan Cyberpunk 2077'nin son haftalarda ön plana çıktığını görüyoruz. İşte Steam haftalık en çok satanlar listesi!

Steam haftalık en çok satanlar listesi

Steam hakkında paylaştığı verilerle ön plana çıkan SteamDB, haftanın en çok satanlar listesini güncelledi. Buna göre Valve'ın el konsolu Steam Deck, geçtiğimiz hafta da zirvede yer aldı. 30 Eylül 2022'de çıkış yapan FIFA 23 Ultimate Edition ikinci sırada yer alırken, üçüncü sırada 2020'de çıkış yapan Need for Speed Heat karşımıza çıktı.

Listenin dördüncüsü FIFA 23'ün standart versiyonu olurken, beşinci sırada 2020'de çıkış yapan ve tanıtım sürecinde oyuncularda oluşturulan beklentileri bir türlü karşılamayan Cyberpunk 2077 yer alıyor. Son dönemde yayınlanan güncellemelerle bünyesinde barındırdığı hatalardan büyük ölçüde arınan yapım, son üç haftadır SteamDB'nin listesinde ilk beş içerisinde oyuncuların karşısına çıkıyor.

Steam oyun fiyatları 10 katına çıktı! İndirim günleri bekleniyor

Steam en çok satanlar listesi şöyle;

Steam Deck

EA SPORTS FIFA 23 Ultimate Edition

Need for Speed Heat

EA SPORTS FIFA 23

Cyberpunk 2077

BONELAB

Slime Rancher 2

EA SPORTS FIFA 23 Pre-order Edition

Call of Duty: Modern Warfare II

Call of Duty: Modern Warfare II

Not: Bazı oyunların listede iki defa yer almasının nedeni farklı paketlerle satışta olması şeklinde açıklanabilir. Platform, burada paket isimleri yazmak yerine aynı oyunu iki defa listeye ekliyor.

Cyberpunk 2077 sistem gereksinimleri

Önerilen

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi: Windows 10

İşlemci: Intel Core i7-4790 ya da AMD Ryzen 3 3200G

Bellek: 12 GB RAM

Ekran Kartı: GTX 1060 6GB / GTX 1660 Super ya da Radeon RX 590

DirectX: Sürüm 12

Depolama: 70 GB kullanılabilir alan

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

FIFA 23 Steam Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title