Haberler

Çok beklenen Cyberpunk 2077 DLC'sinde bomba gelişme!

Güncelleme:

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Ünlü Hollywood oyuncusu Idris Elba kadroya dahil oldu.

Popüler bilim-kurgu oyunu Cyberpunk 2077, genişleme paketiyle oyun dünyasının gündeminde. Geçtiğimiz gün gerçekleşen The Game Awards 2022'te ise Cyberpunk 2077: Phantom Liberty hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Genişlemede, ünlü oyuncu Idris Elba'nın da olacağı belirtildi.

CYBERPUNK 2077: PHANTOM LIBERTY'DE IDRIS ELBA SÜRPRİZİ

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty isimli genişleme, The Game Awards'ta yeni bilgiler aldı. CD Projekt Red, Keanu Reeves'in bu genişlemede yer alacağını söylerken, ayrıca Hollywood yıldızı Idris Elba'nın da kadroya oyun karakterlerinden biri olacağı belirtildi.

İlk duyurulduğunda hatalarla dolu olsa da, Cyberpunk 2077 birçok oyuncu için favori yapımlardan biri haline geldi. Son genişlemenin çok dikkat çekeceği kesin. Phantom Liberty, "casus-gerilim" olarak tanımlanıyor ve Idris Elba, Solomon Reed adlı yeni bir karakteri canlandırıyor.

Solomon Reed karakteri, kıdemli bir Yeni Birleşik Devletler ajanı olarak yer alacak. CD Projekt Red'in açıklamasına göre, oyuncuların casusluk ve hayatta kalma görevlerine yardım etme konusunda güvenebilecekleri tek kişi olacak.

Phantom Liberty çıkış tarihi henüz net olarak belirlenmiş değil. Tek bildiğimiz, genişlemenin 2023'te paylaşılacağı yönünde. Ayrıca yalnızca PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için yayınlanacağını da belirtmek gerekiyor.

CYBERPUNK 2077 ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi : Windows 10
  • İşlemci : Intel Core i7-4790 veya AMD Ryzen 3 3200G
  • Bellek : 12 GB RAM
  • Ekran Kartı : GTX 1060 6GB veya GTX 1660 Super veya Radeon RX 590
  • DirectX : Sürüm 12
  • Depolama : 70 GB kullanılabilir alan
Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Idris Elba Hollywood Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title