Haberler

    Cehennem Melekleri 4 Geliyor

    Bu meleklerin durmaya pek niyeti yok gibi. 4 numaralı filmin çok şiddetli olması bekleniyor.

    Mahmut Saral - -

    Cehennem Melekleri 4 (Expendables 4) geliyor. Sylvester Stallone önderliğinde hazırlanan ve şimdiye kadar 3 üyesiyle karşılaştığımız seri, dördüncü filmle yoluna devam edecek. Hollywood'un birçok ünlü aksiyon yıldızını bir araya toplayan The Expendables serisinin ilk iki filmi, R derecesine, yani +18 yaş sınırlandırmasına sahipti. Geçtiğimiz ağustos ayında çıkan 3. film ise, +13 yaş sınırındaydı. Bu da seyircilerin akıllarına"Acaba şiddet seviyesinde düşüş mü var?" sorusunu getiriyordu. Nitekim baktığımızda, en düşük hasılatı da 3 numaralı film elde etmiş.


    The Expendables - 274 milyon dolar hasılat


    The Expendables 2 - 305 milyon dolar hasılat


    The Expendables 3 - 206 milyon dolar hasılat


    "Yaş seviyesi düştükçe filme gelen izleyici sayısı da artabilir"düşüncesi vardır genelde. Ancak aksiyon yıldızı bol bir filmde bu formül işe yaramamış. Slyvester Stallone da bunun büyük bir hata olduğunu düşünüyor ve dördüncü filmde daha fazla aksiyonun, dolayısıyla da R derecelendirmesinin geri geleceğinin sözünü veriyor.


    CraveOnline'a konuşan aktör, The Expendables 3 hakkında da bazı bilinmeyenleri ortaya çıkardı. Mesela Mel Gibson. Sylvester Stallone, aslında 3 numaralı filmi Mel Gibson'ın yönetmek istediğini ve bu konuda uzun süre konuştuklarını, ancak anlaşamadıklarını dile getirdi. Bunun üzerine de Gibson, 3 numaralı filmde karşımıza kötü bir karakter olarak çıkmak istemiş. Stallone da bu isteği geri çevirmemiş.


    Stallone, The Expendables 4 için çalışmalara başlamış durumda. Yeni projede Randy Couture da bulunuyor. Bu isimler dışındaki muhtemel kadro ise henüz belli değil.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Sylvester Stallone Mahmut Saral Mel Gibson Hollywood Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title