Haberler

BtcTurk, 10. yılını sanatla kutluyor

Güncelleme:

Bitcoin alım satım platformu BtcTurk, 10. yılını '10. Yıl Konserleri' kapsamında sanatseverlerle buluşturacak. Kenan Doğulu, Yıldız Tilbe, Edis, Buray, Sefo gibi yıldız isimlerin yer alacağı 80 etkinlik, İstanbul, Bodrum, Çeşme ve Altınoluk'ta gerçekleştirilecek.

p>Bitcoin alım satım platformu olan BtcTurk, 1 Temmuz 2013'te başladığı yolculuğundaki 10. yılını sanatla karşılıyor. 28 Haziran'da başlayıp yaz boyunca sürecek '10. Yıl Konserleri' kapsamında Kenan Doğulu, Yıldız Tilbe, Edis, Buray, Sefo gibi yıldız isimler tam 80 etkinlikle sanatseverlerin karşısına çıkacak.

14 yıllık Bitcoin ve kriptopara sektörünün 10 yılına tanıklık eden BtcTurk, 10'uncu yılını 4 kente yayılmış konser serisiyle kutluyor. Bu kapsamda İstanbul, Bodrum, Çeşme ve Altınoluk'ta 80 konser ve etkinlik gerçekleştirilecek. 28 Haziran'da Balıkesir Altınoluk'ta başlayacak etkinlik serisi 17 Ekim tarihine kadar devam edecek.

10. Yıl Konserleri'nde Kenan Doğulu, Yıldız Tilbe, Edis, Buray, Sefo, Mor ve Ötesi, Sertap Erener, Sıla, Bülent Ortaçgil, Erol Evgin, Candan Erçetin, Levent Yüksel, Cem Adrian, Sagopa Kajmer, Dolu Kadehi Ters Tut gibi yıldız isimler ve gruplar performanslarını ortaya koyacak. Konserlerin yanı sıra müzikaller ve özel gösteriler de etkinlik takviminde yer alacak. Konser ve etkinlikler, İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, Bodrum Antik Tiyatro, Çeşme Açıkhava Tiyatrosu ve Altınoluk Amfi Tiyatro'da yapılacak.

HER KONSERDE 10 ÇİFTE BİLET KAZANMA İMKANI

Kullanıcılar, BtcTurk'ün sosyal medya hesaplarından yapılacak yarışmalar ile konserlere bilet kazanabilecek. Her konserde 10'uncu yıla özel olarak 10 çifte bilet hediye edilecek.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Teknoloji

Kenan Doğulu Yıldız Tilbe Altınoluk İstanbul Bodrum Buray Çeşme Sefo Edis Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title