Haberler

Amazon Prime Gaming ile Chivalry 2 Ücretsiz!

Güncelleme:

Amazon, Prime aboneliği kapsamında sunduğu Prime Gaming hizmeti üzerinden ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Şirket, son olarak popüler orta çağ oyunu Chivalry 2'yi ücretsiz hale getirdi. Nasıl alabileceğinizi öğrenmek için haberi okuyun.

Amazon, Prime aboneliği kapsamında sunduğu Prime Gaming hizmeti üzerinden ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Böylelikle kullanıcı sayısını artırmaya çalışan şirket, son olarak popüler orta çağ oyunu Chivalry 2'yi ücretsiz hale getirdi. İşte nasıl alabileceğiniz…

Amazon Prime Gaming ile Chivalry 2 ücretsiz!

Amazon, ilk ay ücretsiz olmak üzere, 39 TL karşılığında kullanıcılarına Prime abonelik hizmeti sunuyor. Bu hizmet ile birlikte alışverişlerinizde aynı gün teslimat seçeneği ile ücretsiz kargo, Prime Video ve Prime Gaming gibi bazı servisler de pakete dahil bir şekilde sunuluyor.

Torn Banner Studios tarafından geliştirilen Chivalry 2, Amazon Prime Gaming kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde sunulmaya başlandı. Söz konusu yapımı 8 Mayıs 2024 tarihine kadar kütüphanenize ekleyebilir ve dilediğiniz zaman indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Steam'de 2 bin TL'ye satılan oyunlar Epic Games'te ücretsiz oldu!

Bilmeyenler için oyunculara orta çağ teması yansıtan Chivalry 2, hareketli savaşlara sahip bir oyun. Arkadaşlarınızla birlikte de oynayabileceğiniz bu yapım, çeşitli savaş alanları ve geniş silah seçenekleri sunuyor. Oyunculara okçu veya yakın dövüşçü gibi farklı rollerde oynama şansı veriyor.

Amazon Prime Gaming ile Chivalry 2 oyununa sahip olabilmek için şu adımları takip etmelisiniz;

1. Adım: Buraya tıklayarak Prime Gaming web sitesine ulaşın.

2. Adım: Oturumunuz açık değilse, Amazon hesap bilgilerinizi kullanarak giriş yapın.

3. Adım:  Ana sayfaya ulaştıktan sonra menüde yer alan aramaya tıklayın ve "Chivalry 2" yazın.

4. Adım:  Oyunun sayfasına giriş yapın ve "Oyunu alın" butonuna tıklayın.

5. Adım: İşte bu kadar! İyi oyunlar.

Chivalry 2 sistem gereksinimleri

GereksinimMinimumÖnerilenİşletim Sistemi: Windows 10 64-bitWindows 10 64-bitİşlemci: Intel i3-4370Intel i7 6700 veya AMD Ryzen 5 3500xRAM: 8 GB16 GBEkran Kartı: Nvidia GeForce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870 2 GBNvidia GTX 1070 veya AMD RX Vega-56Depolama: 35 GB kullanılabilir alan35 GB kullanılabilir alanDirectX: Sürüm 10Sürüm 10

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Amazon Prime Gaming Amazon Prime Chivalry 2 Amazon Oyun Teknoloji Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title