Haberler

Tekirdağlı Gazilerden Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Tekirdağlı gazilerden Zeytin Dalı Harekatı'na destekTEKİRDAĞ - Tekirdağlı gaziler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütleri PKK/PYD ve DEAŞ hedeflerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.

Tekirdağlı gazilerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek

TEKİRDAĞ - Tekirdağlı gaziler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütleri PKK/PYD ve DEAŞ hedeflerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi Tuğlalı Parkı'nda bir araya gelen Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şubesi üyeleri, Afrin bölgesinde terör örgütü hedeflerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla toplandı.

"Allah şu anda bizler için savaşan askerlerimize güç versin"

Gaziler adına açıklama yapan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Ahmet Akıncı, "Kahraman askerlerimize birazcık olsun manevi destek olmak için bu etkinliği tertipledik. Ben Kıbrıs'ın bir ve ikinci harekatında komando tim komutanı astsubay olarak yaptım. Allah ülkemize harp göstermesin. Harbin acı ve en iyi yönünü de çektim. İyi yönü Rum bayrağını çekip, kendi bayrağımı çektim. En kötü yönü şehitlerimi gördüm yaralı askerlerimi gördüm. Allah şu anda bizler için savaşan askerlerimize güç versin, ülkemize bir daha böyle kötü günler göstermesin" dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şubesi üyeleri, daha sonra 1 saat boyunca nöbet tuttu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Tekirdağ Suriye Afrin PKK Genel Haberler

title