Haberler

Tekirdağ TSO Yönetimi ÇTSO'yu Ziyaret Etti

Güncelleme:

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasını Kongre Fuar Merkezinde ziyaret etti.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nı Kongre Fuar Merkezi'nde ziyaret etti. Tekirdağ TSO yönetimine, ÇTSO Başkanı Bülend Engin ile Başkan Yardımcısı Sadık Aydoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Güven Barış Yüksel, Mustafa Kansu, Emin Aydoğan ve Genel Sekreter Sema Sandal ev sahipliği yaptı.

Tekirdağ TSO heyetinde Başkan Cengin Günay, Başkan Yardımcıları Erhan Tanrıöver ve Mestan Özcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Taner Karaoğlu, Cihan Çömez, Galip Öge ve Genel Sekreter İrfan Ekici yer aldılar.

ÇTSO Başkanı Bülend Engin, Tekirdağ TSO heyetine Kongre ve Fuar Merkezi'ni gezdirdi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kongre Fuar Merkezi'ndeki Akçansa Sergi Salonu'nu, Dr. İbrahim Bodur Konferans Salonu'nu, İçdaş Konferans Salonu'nu ve diğer toplantı ve eğitim salonlarını Tekirdağ TSO heyetine gezdiren Bülend Engin, bina ve salonlar hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, Kongre Fuar Merkezi'ni çok beğendiklerini belirterek, böyle bir merkezi Çanakkale'ye kazandıkları için Başkan Bülend Engin ve Oda Yönetimini tebrik etti.
Kongre Fuar Merkezi'ni gezdirdikten sonra Tekirdağ TSO yönetimini, VIP Ağırlama Salonu'nda misafir eden ÇTSO Başkanı Bülend Engin ve yöneticiler, kent merkezindeki eski binayı da ÇTSO Çanakkale Evi haline getirerek, Çanakkale'de turizmin gelişmesine katkı sağladıklarını ifade ettiler.
ÇTSO Başkanı Bülend Engin, Çanakkkale'nin potansiyeli yüksek bir il olduğunu belirterek, İller Arası Rekabetçilik Endeksi'nde 14'üncü sırada yer alarak, Konya, Gaziantep, Kayseri, Adana, Manisa illerini geride bıraktığını ifade etti. Bülend Engin, ÇTSO'nun Çanakkale Savaşları'nın 100'üncü yılı olan 2015 için geliştirdiği Games of Troy ve Su Perdesi projelerini de tanıttı. İki oda yöneticileri ayrıca Çanakkale ve Tekirdağ'ın ekonomik sorunları ve fırsatlar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Günay Çanakkale Tekirdağ Aydoğan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title