Haberler

'Tecavüzcü Coşkun' lakaplı Coşkun Göğen'e ilginç soru: O sahnelerde kadın oyunculara karşı bir şey hissettiniz mi?

Güncelleme:

Türk sinemasında 'Tecavüzcü Coşkun' tiplemesiyle ünlenen Coşkun Göğen'e verdiği bir röportajda "Filmlerinizdeki o meşhur sahnelerinizde, kadınlara karşı bir şeyler hissettiğiniz oluyor muydu?" sorusu yöneltildi. Göğen bu soruya "Oyuncu profesyoneldir. Hepsi arkadaşım, ablam, kardeşimdi. Dünyanın en namuslu tecavüzcüsüyüm" yanıtını verdi.

Yeşilçam'ın usta isimlerinden, filmlerin 'tecavüzcü Coşkun' lakaplı kötü adamı Coşkun Göğen, Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin'e verdiği röportajda kendisi hakkında merak edilen soruları içtenlikle yanıtladı.

Kendisinden 24 yaş küçük bale öğretmeni eşiyle mutlu bir evlilik süren usta oyuncuya "Filmlerinizdeki o meşhur sahnelerinizde, kadınlara karşı bir şeyler hissettiğiniz oluyor muydu?" sorusu yöneltildi. Bu soru karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşayan Göğen, "O nasıl söz öyle! Hiç olur mu? Oyuncu profesyoneldir. Hepsi arkadaşım, ablam, kardeşimdi. Dünyanın en namuslu 'tecavüzcüsüyüm'. Hayatımda tek kadına yanlışım olmadı" ifadelerini kullandı.

İşte usta sanatçının röportajından bazı kesitler:

"TECAVÜZCÜ LAKABINDAN RAHATSIZ DEĞİLİM"

O lakabın yapışıp kalması sizi rahatsız ediyor mu?

"Ben o lakaptan değil, insanların gerçek hayatta yaptığı taciz ve tecavüzlerden rahatsızım. Şiddetten çok rahatsızım. Gerçek hayatta bu kelimeyi duyunca tabii ki irite oluyorum" dedi.

"BAŞROL OYUNCUSU 200 BİN ALIRKEN BİZE 500 LİRA TEKLİF EDİYORLAR"

Neden ekranlarda yoksunuz? Teklif mi gelmiyor?

"Nuri Alço ile konuştuğumuzda bu sebeple yakınmıştı. Evde şu an üç senaryo var, okuyorum. Geçinmek zorundayım, buna rağmen yine de seçici davranıyorum. Bizlere, Yeşilçam emekçilerine çok haksızlık yapılıyor. Nuri ile başımıza çok trajikomik bir şey geldi. Nuri beni aradı ve çok ünlü bir sanatçı ile diziye başlayacağını söyledi, çok heyecanlıydı. Sonra aynı gün içinde çok sinirli bir şekilde tekrar aradı. Nasıl şaşkın…

'Tecavüzcü Coşkun' lakaplı Coşkun Göğen'e ilginç soru: O sahnelerde kadın oyunculara karşı bir şey hissettiniz mi?

Meğer iki saatlik bir iş için çağırmışlar ve üç kuruşa. O da kızıp, reddetmiş. Sonra aynı yapımcı beni aradı, ben de nasıl bir iş diye sorguladım. 'İki üç saatlik bir iş ve 500 lira' dedi. Başrol oyuncusu ise bölüm başı 150-200 bin alıyor. Şaka gibi. Nuri'yi aradım, gülüştük. Gitmedim tabii. Bu bir saygısızlık!"

"KARIMI YALNIZ BIRAKAMAM ONUN BEYNİ BAKİRE"

Dizilere sıcak bakıyor musunuz?

"Benim hanımım Rus ve bale öğretmeni. 50 yaşında ve çok aktif çalışıyor. O kadını ben burada nasıl yalnız bırakayım, içim el vermez. Antalya'da yaşıyorum. Ben kokarım onu yalnız bırakmaya. 50 yaşında bir çocuk. Beyni bakire onun. Masum. Aramızda 24 yaş var, ben onu canım gibi seviyor, üzerine titriyorum" ifadelerini kullandı.

'Tecavüzcü Coşkun' lakaplı Coşkun Göğen'e ilginç soru: O sahnelerde kadın oyunculara karşı bir şey hissettiniz mi?Coşkun Göğen ve eşi

"400'Ü AŞKIN FİLMDE OYNADIM"

"Nasıl oyuncu oldunuz?"

"1962 yılında, 15 yaşındaydım. Çıraklık yaptığım berberin önünden, Yeşilçam'a figüran taşıyan otobüslere binmeye başlamıştım. Sonra filmlerde figüran rolleri almaya başladım ve keşfedildim. Türk sinemasında 400'ü aşkın filmde oynadım."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tecavüzcü Coşkun Coşkun Göğen Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

....:

Sanatci profesyeneldir hisleri yoktur Atma ziya

147
26
yanıtYanıtla
HAYRI:

Yıllar gecti adam kadayıf oldu , şimdi gelmiş zevk aldınmı diyorlar malmısınız , bu soruyu ozaman soracaktın

139
23
yanıtYanıtla
KÜRŞAD:

Yav bırak bu işleri coşkun yermiyiz biz

99
20
yanıtYanıtla
Andın market:

Coşkun bey bir İstanbul beyefendisidir .ama maalesef örümcek beyinler bunu anlıyabilme kabiliyeti yoktur.

56
52
yanıtYanıtla
Hidayet:

1990 /1991 yıllarında halı sahada futbol oynardık Antalya Konyaaltı nda devamlı görüşürdük adam gibi adam

82
12
yanıtYanıtla
Memo:

Milletin sapitmasinin önderleri bunlar

45
38
yanıtYanıtla
İlerizekalı:

bazen şu yorumlara bakıp memleketin hala nasıl ayakta kaldığına hayret ediyorum

yanıt4
yanıt0
sv:

aynen bunların.

yanıt0
yanıt0
metin kaptan:

Sanatçı ilgili bir durum değil belki ama film ve dizilerde bu tarzdan sahneler olmak zorunda mı. Hiçbir ahlaki değere sığmayan bu sahneler çekilmez ise bu kişilerde böyle kötü ünle anılmaz bence

67
14
yanıtYanıtla
ğpğüerwe:

tipe bak tipe

12
63
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title