Haberler

Tazedirekt Appstore'un En Harika Uygulamaları Arasında!

ilandır
Güncelleme:

Tazedirekt.com, Apple Store'da 'Türk Yapımı En Harika Uygulamalar' kategorisinde ilk 10'a girdi. Tazedirekt.com, mobil uygulamasında kullanıcılarına kolay ve hızlı bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Appstore'da Alışveriş Kategorisi'nde de favori uygulamalar arasında yer alan Tazedirekt mobil uygulamasıyla her an her yerden mutfak alışverişi yapmak mümkün.

Ayrıca mobil uygulamada kredi kartı bilgilerini bir kere kaydettikten sonra, bir sonraki siparişte tek tıkla ödeme yapmak da mümkün. Böylece kullanıcılara yalnızca alışverişin tadını çıkarmak kalıyor.

Hizmetin ve Gıdanın En Alası Tazedirekt'te!

Doğallıkla üretilen gıdaları, tazeliği bozulmadan üreticisi ile buluşturan Tazedirekt, 2014 yılından beri internet üzerinden hizmet veriyor.

1200 büyükbaş ve 5000 küçükbaş yetiştirme kapasitesine sahip, toplam 207.913 m2'lik alana kurulmuş olan Türkiye'nin en modern besi çiftliklerinden biri olan Boğazköy Çiftliği ile kırmızı ette fark yaratıyor.

Sadece organik tarım yapılan, 1.100 dönümlük Bostandere Çiftliğinde ise tarımda sağlığı ve lezzeti ön plana çıkarıyor. İyi tarım uygulamaları için de Atariye Çiftliğinin ürünlerini kullanıyor. Tüm ürünlerini yalnızca kendi araçlarıyla, soğuk zinciri bozmadan sağlık, tazelik ve lezzete ulaşmak isteyenlerle buluşturuyor.

Tazedirekt.com, şu anda İstanbul ve Ankara ile Bursa ve Kocaeli'nin büyük kısmına teslimat yapıyor.

Tazedirekt.com Hakkında:

Erikli Su'yun kurucusu Hasan Aslanoba'nın girişimi olan Tazedirekt, Aslanoba Grubu bünyesinde faaliyet gösteriyor. Tazedirekt, Hasan Aslanoba'nın çocukları ve ailesiyle birlikte oturduğu sofrada güvenle yiyebileceği gıdaları insanlarla buluşturmayı amaçlamasıyla kuruldu. 2014 yılından beri internet üzerinden hizmet veren Tazedirekt, Bursa, İstanbul ve Ankara'ya teslimat gerçekleştiriyor. 1200 büyükbaş ve 5000 küçükbaş yetiştirme kapasitesine sahip, toplam 207.913 m2'lik alana kurulmuş olan Türkiye'nin en modern besi çiftliklerinden Boğazköy Çiftliği markasıyla et sektörüne yenilik getiriyor. Kendi üretimi olan etleri, 24 ton işleme kapasitesine sahip et işleme ve paketleme tesisinde işliyor. Sadece organik tarım yapılan, 1.100 dekarlık BostandereÇifliği ile ise tarımda sağlığı ve lezzeti öne çıkarıyor. Tüm ürünlerini yalnızca kendi araçlarıyla, soğuk zinciri bozmadan sağlık, tazelik ve lezzete ulaşmak isteyenlerle buluşturuyor.

Bilgi için:

prfit iletişim Danışmanlığı

melike@prfit.com.tr

Hasan Aslanoba Apple Store Boğazköy Türkiye Advertorial Haberler Advertorial Sondakika Advertorial Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
title