Haberler

Tarsus'ta "Gençler Sporla Gülecek Projesi"

Kalkınma Bakanlığı tarafından uygulanan, Mersin Valiliği tarafından desteklenen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce yürütülen "Gençler Sporla Gülecek Projesi"nden yararlanan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Kalkınma Bakanlığı tarafından uygulanan, Mersin Valiliği tarafından desteklenen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce yürütülen "Gençler Sporla Gülecek Projesi"nden yararlanan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Tarsus Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Murat Tarsuslu, Tarsus Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, hedef kitlesi Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı özellikle göç alan dezavantajlı öğrencilerin bulunduğu bölgelerdeki okullarda eğitim gören 12-17 yaş aralığındaki öğrenciler olan projeden 145 kişinin yararlandığını söyledi.

Yaklaşık 6 ay boyunca öğrencilere yeteneklerine göre farklı dallarda spor yapma imkanı sunarak, fiziksel ve ruhsal yeteneklerinin gelişimini sağlamayı amaçladıklarını belirten Tarsuslu, şöyle devam etti:

"Bu öğrencilerimize aktif yaşam biçimi kazandırıp, kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunduk. Böylece kozmopolit bir nüfusa sahip olan ilçemizde gençlerimizin toplum sorunları hakkında farkındalıklarını arttırarak, sorun çıkaran değil, çözüm üreten bireyler olarak toplumda yerlerini almalarını sağlamaktayız. Temennimiz öğrencilerimizin edindikleri bu alışkanlıkları devam ettirmeleridir."

Daha sonra 55'i erkek 90'ı kız öğrenciye çeşitli hediyeler verildi.

Etkinliğe Kaymakam Hasan Göç, Garnizon Komutanı Albay Abdulkadir Yavuz, Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Jandarma Komutanı Binbaşı Bahadır Ersoy, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Sağlık Müdürü Mehmet Sarı, Tarım Gıda ve Hayvancılık İlçe müdürü Hayri Erdoğan katıldı. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Tarsus Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title