Haberler

Tarkan, Eylül ve Minik Leyla'nın Ölümüne İsyan Etti: Yeter Artık!

Güncelleme:

Kız çocuk babası olmak için gün sayan Megastar Tarkan, kaybolduktan sonra ölü bulunan Eylül ve minik Leyla'nın cinayetleri için ''Yeter artık! Eylül'ler Leyla'lar ölmesin artık" açıklaması yaptı.

Kız çocuk babası olmak için gün sayan Megastar Tarkan, kaybolduktan sonra ölü bulunan Eylül ve Leyla'nın cinayetlerine sessiz kalmadı. Tarkan, sosyal medya hesabından ''Yeter artık! Eylül'ler Leyla'lar ölmesin artık. Devlet ve hukuk bir an önce gereğini yapsın artık" açıklaması yaptı.

KÜÇÜK KIZLARIN CANSIZ BEDENLERİNİN BULUNMASI TÜRKİYE'Yİ SARSTI

Ramazan Bayramı'nın ilk günü kaybolan 4 yaşındaki Leyla'nın, köyüne 3 kilometre uzaklıktaki dere yatağında cesedi bulundu. Ankara Polatlı'da da Eylül Yağlıkara (8) 22 Haziran'da sokakta oynarken kaybolmuştu. Küçük kızın cesedi geçtiğimiz cuma bir elektrik direğinin dibinde gömülü bulunmuştu.

Tarkan, Minik Eylül ve Leyla'nın Ölümüne İsyan Etti: Yeter Artık!

TARKAN DA SESSİZ KALMADI

Minik Eylül ve Leyla'nın ölüm haberinin ardından birçok ünlü gibi Tarkan da sessiz kalmadı. Megastar, tepkisini sosyal medya paylaşımı ile dile getirdi.

Tarkan, Minik Eylül ve Leyla'nın Ölümüne İsyan Etti: Yeter Artık!

"YETER ARTIK! EYLÜL'LER LEYLA'LAR ÖLMESİN ARTIK"

Tarkan, ''Yeter artık! Eylül'ler Leyla'lar ölmesin artık. Devlet ve hukuk bir an önce gereğini yapsın artık. Ağırlaştırılmış cezalarla bunun önüne geçilsin artık. Ülkemizde çocuklar kaçırılmasın, cinsel tacize uğramasın, öldürülmesin artık. Bu meleklerimizin ölümüne sebep olan caniler, canavarlar bunun hesabını versin artık. Çocuklarımız ölmesin artık. Yeter artık!'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Tarkan Eylül Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı
500

Yorumlar (5)

kader:

yeter artık diyecegınıze sizin yaptıgınızda tecavuz değil mi iki dans ıkı enteklutel sonra 16 -20 yas takı kızları ıstısmar edın bır onla bır bunla gezıp tv lere cıkın orada ıcıp sızın sonra yeter artık dıyın komık sıznız

5
9
yanıtYanıtla
Zikret:

Ne içiyorsun ya da çekiyorsun? Yok; dalga geçmek için değil, ciddi ciddi soruyorum. Beyin yerine bulaşık süngeri taktırmış olman lazım yoksa ayık kafayla bu yorumu yapabilmek için.

yanıt6
yanıt1
AyNur:

Hadim gelicekti ne oldu?

3
0
yanıtYanıtla
Bayrampasali:

idam idam hadIm hadIm diye Bizler ciglik atarken Entel beyaz sözüm ona demokratlar istemezük diye bagiriyodunuz yok bilmem insan aklari bu yüzden bu konularda en son konusacak kimse sen Ve sizlersiniz.

2
0
yanıtYanıtla
İDAM NEREDE:

İDAM NERDE?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title