Haberler

Tarkan'ın kızı Liya ile olan fotoğrafı beğeni rekoru kırdı

Güncelleme:

Megastar Tarkan, 1,5 yaşındaki kızı Liya ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. İlk kez bu kadar net ve yakından görüntülenen Liya'nın fotoğrafına beğeni yağdı.

Megastar Tarkan, geçtiğimiz Temmuz ayında dünyaya gelen kızı Liya'nın ilk kez yakından çekilmiş fotoğrafını paylaştı. 1,5 yaşına gelen Liya'nın olduğu kareye kısa sürede 470 binden fazla beğeni yağdı.

PAYLAŞIMIYLA MUTLU ETTİ

Kızı Liya'nın adeta üzerine titreyen yıldız şarkıcı, ilk olarak ellerinin olduğu fotoğrafı paylaşmıştı. Özel günlerde kızının yüzünün görünmediği fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan Megastar, son paylaşımıyla takipçilerini mutlu etti.

Tarkan'ın kızı Liya ile olan fotoğrafı beğeni rekoru kırdı

"GÜZELLİK BUDUR İŞTE"

Minik Liya'nın fotoğrafınan Nazan Öncel, Bur Yerlitaş olmak üzere birçok ünlü isimden beğeni ve yorum yağdı. Nazan Öncel uzun yıllar birlikte çalıştığı Tarkan'ın Liya'sına "Güzellik budur işte babası" yorumuyla paylaşıma damga vurdu.

Tarkan'ın kızı Liya ile olan fotoğrafı beğeni rekoru kırdı

Tarkan kızı ile ilk fotoğrafını Babalar Günü'nde paylaşmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Tarkan Liya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

FIRTINA 61:

kaz dağlarındaki ağaç katliamına tepki veren Tarkan nedense vatan, millet, bayrak konusunda, Mehmetciğimizin barış pınarı harekatı konusunda tek kelam etmedi, edemedi! Ama bu milletin cebinden 7 konserden 9 milyon TL''yi cebe indirdi. Böylede vatanseverdir kendileri!!!

8
19
yanıtYanıtla
fırtına kıran:

bir gidin arkadaş ya bir tükenin artık. . adam yıllardır bu ülke için çalışıyor, Mehmetçik vakfından tut da kırk yere yardım yapıyor. tek kuruş yardım etmeyip bir kaç cümle ezberleyen herkes de bu adama yükleniyor. istiyorlar ki diğer çıkarcı sanatçılar!! gibi kendini pazarlasın ben şunu yaptım bunu yaptım desin. bıktık sizden faydasız gevezeler!!!!

yanıt23
yanıt8
FIRTINA 61:

Fırtına Kıran, Madem parasını verip Mehmetcik vakfına bağış yapınca oluyor bu iş, o zaman Tarkan''a toplayıp para verelim pyd''yi kınasın, olur mu? Nasıl olsa parayla hallediyor her işİ!!!

yanıt0
yanıt1
ADAM61:

SURIYEDE ÖLEN AYLA BEBEĞİN BABASI TARKAN OLMADIĞI İÇİN BU KADAR GÜNDEM OLAMADI. . .

14
4
yanıtYanıtla
hia:

ne alaka ya kıskanç açlar

yanıt2
yanıt3
Avni:

aslı geliyorsan gel gelmiyorsan ben gidiyorum fazla naz aşık usandırır

16
1
yanıtYanıtla
ASLININ KOCASI:

Aslının yerine ben gelsem ben Haydar

yanıt0
yanıt0
Boş haber:

Boş yorumlar

12
3
yanıtYanıtla
Ceval:

malsın olumm

yanıt3
yanıt13
hero:

uzaktan vatan seviciler. .

5
6
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title