Haberler

Tarım Bakanı Danışmanı Demirci Yıldızeli İlçesini Ziyaret Etti

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Danışmanı Musa Demirci Sivas’ın Yıldızeli ilçesine gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Danışmanı Musa Demirci Sivas'ın Yıldızeli ilçesine gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Musa Demirci ziyaretleri kapsamında ilk olarak Kaymakam Ahmet Can Pınar'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı Demirci'ye teşekkür eden Kaymakam Pınari lçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bir dönem Yıldızeli'nde memur olarak çalıştığını belirten Demirci ise Yıldızeli'nin kendinde çok ayrı bir yeri olduğunu ve Yıldızeli'ne yapılacak hizmetlerde üzerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduğunu dile getirdi.

Demirci, kaymakamlık ziyaretinin ardından AK Parti ilçe teşkilatına ziyarette bulundu. Burada partililer ile bir süre görüşen Demirci daha sonra Belediye Başkanı Yılmaz Navruz'u makamında ziyaret etti.

Yıldızeli Ziraat Odası'nı da ziyaret eden Demirci burada Başkan Ali Balbay ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Çiftçilerin sorunlarını çözmek için çalıştıklarını ifade eden Demirci,"Trakya, Isparta ve Burdur hayvancılıktan geçimini sağlıyor. İç kesimlerde hayvancılığı cazip hale getirmek lazım. Amerika'da hayvancılıkla uğraşan kişiler ahırdan çıktığında duşunu alıyor temiz elbiselerini giyiyor, arabasına binip gidiyor. Biz ise ahıra önem veriyoruz ama insana değer vermiyoruz. Bizim çobanlarımız yıllarca ahırlarda hayvanlarla birlikte kaldı. Bizim artık çobanlarımızın evini en güzel şekilde yapmamız lazım. Sigortasını yapmamız lazım ki bu işle uğraşsın bu iş başka türlü olmaz." dedi.

Demirci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nü de ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Can Pınar Musa Demirci Yıldızeli Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title