Haberler

Tarık Tarcan, Dini İnancını Açıkladı: Artık Deist Oldum

Güncelleme:

Eski manken ve oyuncu Tarık Tarcan, yaptığı açıklamalarla sosyal medyada çok konuşuldu. Tarcan dini inancını açıklayarak, "Artık deist oldum" dedi.

Eski manken ve oyuncu Tarık Tarcan yaptığı açıklamalarla sosyal medyada çok konuşuldu. Tarcan dini inancını açıklayarak, "Artık deist oldum" dedi.

Eski manken ve oyuncu Tarık Tarcan, Posta'ya verdiği söyleşide çarpıcı ifadeler kullandı. Tarcan'ın söyleşisinden satırbaşları şöyle:

"Çok iyi gözlem yaparım. Her şey din, iman, para oldu. Sadece Türkiye değil, dünya da bunu yaşıyor. Trump diye bir ruh hastası çıktı. Trump, hiçbir ahlaki değeri tanımıyor. Her şeyi para üzerine kuruyor. İstediği her şeyi faşistçe yapıyor. Bakın ben Bozburun'da yaşıyorum. Herkes birbirine miras yüzünden küsmüş. Kendi akrabalarımda bile bu var. Aynı annenin sütünü emiyorsun ama işin içine para girince küsülüyor. Sosyolojide, "Bir toplumu bozmak istersen dilini, dinini, kültürünü boz" derler. Ülkemizde de her şeyi bozdular. Bizim de her şeyimizi bozdular. Ne kültür ne de ahlak kaldı. Ben iyimser değilim. Bütün dinleri çok iyi bilirim ama artık deist oldum. Deistler yaratıcıya inanır ancak tüm dinleri reddeder.

Tarık Tarcan Dini İnancını Açıkladı: Artık Deist Oldum

"SANATÇI HALKINDIR"

Sanatçı halkındır, bir görüşü olabilir ama bunu insanın gözüne sokup kendisini seven insanları küstüremez. Sanatçı her tarafa eşit bakıp eğriyi doğruyu söyleyendir. Ben de taraf olsaydım bütün dizilerde oynardım. Ama hiçbir tarafa ait olmadım. Ne A partisine ne de B partisine. İşte bu yüzden de dışlandım, bugün buradayım. Sanatçı sağcı, solcu, ocu, bucu olmaz. Sanatçının Türkiye gibi ülkelerde hangi takımı tuttuğunu bile söylememesi gerekir. Ben siyaset sevmem. Cumhuriyet'e, demokrasiye, çağdaşlığa, hukukun üstünlüğüne inanırım. Atatürkçüyüm.

"HER ŞEYİM VAR AMA KÜÇÜK"

Çok paralar kazanmadım. Şerefimle yaşayacak parayı kazanmayı ölçü edindim. Onu da becerdim. Ayda yaklaşık 1.500 lira harcıyorum. Cebimde 50 lirayla geziyorum. Evim, arabam, küçük bir teknem var. Her şeyim var ama küçük.

Tarık Tarcan Dini İnancını Açıkladı: Artık Deist Oldum

"BÜYÜK BEDELLER ÖDEDİM"

Büyük bedeller ödedim ben bu sektörde. Kokuşmuşluk diz boyuydu. Yakışıklı, sağlıklı, boylu boslu, spor altyapılı insanlarız. İçinde aşk, sevgi, saygı olmayan çok insanla karşılaşıyorsun. Yaşıtın ya da senden büyük hanımlarla ilişki yaşıyorsun. Ruhun çürüyor. Bunlar birçok değeri yüreğinden götürüyor. 60 yaşına geldim. Birkaç kez evliliğin ucundan döndüm. Evlenemez oldum. Çünkü inancımı kaybettim."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Tarık Tarcan Magazin Haberler

500

Yorumlar (269)

Kimene:

Ne rezil insanlarsınız önce güç bende deyip tüm inanç yapılarına hakaret edin ,sonra yorumlarımız beğenilmiyor diye dert yanın hatta bağnazlığınızı iyi niyet olarak görün , artık alışın ateist ve deist sayısı bu ülkede baya arttı hatta agnostiklerde var budist ve hindu olmak isteyip kendine cemaat arıyanda var ve bu insanların hepsi dindar müslümanlardan çok ama çok temiz insanlar sizler yobazsınız tüm dünyaya nefretle bakıyorsunuz satanistler bile sizin kadar nefret yüklü değil hiçbir sevgiyi ve saygıyı hak etmiyotrsunuz. Lanet olsun müslüman olarak yaşadığım günlere .Lanet olsun müslüman doğmuş olmama ben sizler gibi kötü değilim

412
26
yanıtYanıtla
bugün de geçiyor:

inanç yapılarına hakaret eden sizinki dışında lanet içeren başka yoruma rastlamadım. yorumundan nefret akıyor ama ben çok iyiyim diye avun dur.

yanıt10
yanıt202
ads:

senin gibi gavurlar dindar müslüman maskesi takıpta ortalıkta ahkam kesebilmesi ve eli kanlı bebek katili alçak budistlerinde sevgi martavallarını böyle her platformda kendin gibi cahillere yutturmaya çalışabilmesi bence çok büyük özgürlük! git bakalım hindistanda ineğe söv ananın biyerine geri sokmuyolarmı seni! sizin gibi alçak din düşmanlarını meydanlarda sallandırmak lazım ya neyse!

yanıt1
yanıt264
''kimene isimli müşriğe'':

senin gibi gavurlar dindar müslüman maskesi takıpta ortalıkta ahkam kesebilmesi ve eli kanlı bebek katili alçak budistlerinde sevgi martavallarını böyle her platformda kendin gibi cahillere yutturmaya çalışabilmesi bence çok büyük özgürlük! git bakalım hindistanda ineğe söv ananın biyerine geri sokmuyolarmı seni! sizin gibi alçak din düşmanlarını meydanlarda sallandırmak lazım ya neyse!

4
323
yanıtYanıtla
Yeter:

Gerçek inanan insanlara sözüm.bırakın herkes bildiğini yapsın.müslüman olduğu İçin lanet edene söyleyecek söz yok bence.çok üzücü bunları görmek.eminim hepimiz üzülüyoruz onlar İçin.ama Nuh as. Bile oğlunu kurtaramamış.burdan kavga etmenin kimseye faydası yok.varsa nasiplerinde Allah’a iman etmek elbet dönerler.ama yoksa allah affetsin hepimizi

6
240
yanıtYanıtla
yav hehe:

''kimene'' ateşinde boğulasın emi sana uzun uzun yazdım ama senin işin gücün edebiyat ben senin gibi boş adam değilim hadi yallah kuma orada oyna

0
225
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

İyi de durduk yere şimdi niye bunu açıkladın?

51
125
yanıtYanıtla
Kimene:

HDHDHD tam benim yazacağımı sen yazmışın evet haklısın bu topraklarda müslüman olmayanlardan haraç gibi daha fazla vergi alındı ,kölelik islamın adaletinde hiç bir zaman yasaklanmadı, hiristiyan ve yahudiler gerçekten ağır vergilerle yaşadı diğer dinler ise gizlice kendini devam ettirebildi . Unuttuğun birşey var Türkiye laik artık osmanlı yok ayrıca bu kadar düşmansan diğer dinlere avrupadaki milyonlarca müslümanını toplayın .En önemlisi ailem koyu dindar müslüman emin ol müslüman ailede doğmak istemezdim ama daha kötüsü senin kadar yobaz olmak olurdu

173
0
yanıtYanıtla
makedonyalı:

bende hiç birşeye inanmam allah yok din yalan

143
27
yanıtYanıtla
Allah Tektir...:

O zaman sen yapılmış olan heykelinde bir heykeltraş tarafından yapıldığına inanmıyorsun. Toz tanecikleri havada rastgele biraraya gelip o heykeli oluşturmuş gibi bir düşüncen mi var?

yanıt0
yanıt28
Tüm 269 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title