Haberler

Tandoğan, Adaylık Başvurusunu Yaptı

Medreseönü Belediye Başkanı Mustafa Tandoğan, Perşembe İlçe Belediye Başkanlığı için AK Parti'ye aday adaylığı başvurusu yaptı.

Medreseönü Belediye Başkanı Mustafa Tandoğan, Perşembe İlçe Belediye Başkanlığı için AK Parti'ye aday adaylığı başvurusu yaptı.

AK Parti Perşembe İlçe Başkanı Kemal Bahtiyar'a adaylık için gerekli evraklarını teslim eden Medreseönü Belde Belediye Başkanı Mustafa Tandoğan, "Perşembe'yi daha ileri daha yaşanabilir bir kent bir ilçe haline getirmemiz gerekiyor" dedi.

İlçe binasında düzenlenen programda konuşan Başkan Tandoğan, "Perşembe ilçesinin Kırlı ve Medreseönü olmak üzere iki beldesi vardır. Yeni seçim sürecinde bu beldeler Perşembe ilçesine bağlandı. Perşembe'de yeni bir dönem 30 Mart 2014 tarihinde yaşanacaktır. Biz şu anda AK Parti'den aday adayıyız. Bizler aday adayı olduğumuz süre içerisinde partimizin disiplini kurallarına ve siyasi ahlak çerçevesinde uygun davranışlar sergileyeceğiz. Ben bu zamana kadar Perşembe ilçesine hizmet etmiş, şu anda yaşayan veya vefat eden, emeği geçen belediye başkanlarını kutluyorum. Bizler onların bıraktığı yerden daha iyiye daha ileriye götürmek için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz. Perşembe'nin büyün mahallelerini biliyorum. Önceliğimiz Perşembe'nin sorunlarını Perşembe halkı ile tespit edip, önceliğimizi onların sorunlarına, yaşantılarına göre yön vereceğiz. Perşembe'yi daha ileri daha yaşanabilir bir kent bir ilçe haline getirmemiz gerekiyor. Şuan aday adayız. Adaylığını ilçe başkanımızda açıkladı. Aramızda kırgınlık dargınlık yok. Perşembe için elimizden geleni yapacağız. Aday olmasak da, aday olsak da çalışacağız. Biz her şey Perşembe için diyoruz. Yaşanabilir bir Perşembe için çaba sarf edeceğiz" diye konuştu.

İLÇE BAŞKANI DA ADAY ADAYI

AK Parti Perşembe İlçe Başkanı Kemal Bahtiyar da Perşembe Belediye Başkanlığı için kendisinin de aday adayı olacağını açıkladı. Bahtiyar, "Bugün AK Parti Perşembe İlçe Başkanlığı'nda Medreönü Belediye Başkanımız, 30 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlerde aday adayı olmak için bana başvurmuş bulunmaktadır. Bilmiş olduğunuz gibi bizim partimiz birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam etmektedir. Ben de aday adayıyım. Hepimiz kardeşiz, hiçbir dargınlık yok. Demokrasinin en güzel şekli budur. Genel merkezimiz birini Perşembe Belediye başkan adayı olarak gösterdiğinde, kesinleştiğinde onun etrafında kenetlenip, birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Bizde sadece 'ben kazanayım' yok. Perşembe'mize kim daha iyi hizmet edecekse kim daha yararlı olacaksa Cenab-ı haktan onu nasip etmesini diliyoruz" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Medreseönü Kırlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title