Haberler

Tanas ve Akdemir Ailelerinin Mutlu Günü

Çat Belediyesi’nin Erzurum’da faaliyet gösteren Koordinasyon Merkezi çalışanlarından Erol Tanas, Ebru Akdemir’le dünyaevine girdi.

Çat Belediyesi'nin Erzurum'da faaliyet gösteren Koordinasyon Merkezi çalışanlarından Erol Tanas, Ebru Akdemir'le dünyaevine girdi. Çiftin nikahını Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç kıydı.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, çalışanlarını mutlu günlerinde de yalnız bırakmıyor. Çat Belediyesi Koordinasyon Merkezi çalışanlarından Erol Tanas, hayatını Ebru Akdemir ile birleştirdi. Genç çiftin nikahını Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç kıyarken, gelin ve damadın nikah şahitliğini ise, Kaymakam Saadettin Doğan ile Belediye Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir yaptı.

Çat Belediyesi'nin Erzurum'da faaliyet gösteren Koordinasyon Merkezi çalışanlarından Erol Tanas, Ebru Akdemir'le dünyaevine girdi. Genç çifttin düğün merasimine Çat Kaymakamı Saadettin Doğan, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir, encümenler ve belediye meclis üyeleri katılırken, Tanas ve Akdemir'in nikahını Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere çok sayıda milletvekilinin kutlama telgraflarıyla katıldığı düğün merasiminde, Çat Kaymakamı Saadettin Doğan ve Belediye Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir de nihak şahidi oldu. Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, evliliğin mukaddes bir müessese olduğunu hatırlatarak, "Bu öyle bir müessese ki; sevgi ve saygıyla, karşılıklı anlayış ve hoşgörüyle, sadat ve bağlılıkla ayakta kalır. Gençlerimiz inşallah evlilik yaşamlarını bu istikamet üzere şekillendirir ve bir ömür mutlu olurlar" dedi.

BAŞKAN KILIÇ: BİZ GÜÇLÜ BİR EKİBİZ

Tanas ve Akdemir ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen düğün töreninde Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'ın genç çifte karşı gösterdiği sıcak ilgi dikkatlerden kaçmazken, nikahın ardından evlilik cüzdanı ise her zaman olduğu gibi yine geline teslim edildi. Çat Belediye Başkanı Kılıç, bir yönetici için başarıya giden yolda ilk adımın çalışanlarıyla bütünleşmek olduğunu vurgulayarak, "Bir yöneticinin elde ettiği başarı, tek başına elde edilmiş bir başarı değildir. O başarıda en üsttekinden en alttakine varıncaya kadar tüm çalışanların emeği vardır, alınteri vardır, gayreti vardır. Bir yönetici bunun bilincinde olduğu sürece, başarılı olur, güzel işlere imzasını atar. Bizim için de ölçü budur; biz çalışanlarımızla, ekibimizle ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte varız. Onların kederlerini kendi kederlerimiz, mutluluklarını kendi mutluluğumuz olarak görürüz. Onların dertleriyle dertlenir, sevinçleriyle seviniriz. Çat Belediyesi işte bu yüzden güzel hizmetler yapıyor, gönülleri işte bu yüzden fethediyor. Çünkü Çat Belediyesi olarak biz gerçekten çok güçlü ve çok başarılı bir ekibiz. Bu başarının altında da, çalışanlarımıza verdiğimiz değer yatıyor." ifadelerini kullandı.

DAMAT TANAS: O BİZİM BABAMIZ

Damat Erol Tanas ise, Çat Belediyesi'nin bir mensubu olmaktan ve Arif Hikmet Kılıç gibi marka bir belediye başkanı ile çalışmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, "O bizim belediye başkanımız ama esasen babamız, abimiz ve büyüğümüzdür. Her birimizi sanki de evladı olarak görür ve o ölçüde yaklaşır. Biz de kendisinden gördüğümüz bu değerin karşılığını, başkanlığını yaptığı kurumda büyük bir heyecan ve şevkle çalışarak vermeye gayret ediyoruz. Başkanımız bizim her an yanımızda olduğu gibi, mutlu günümüze de koşarak geldi. Kendisine hem ailelerimiz, hem de şahsım adına teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Düğün merasimi daha sonra takı töreni ve halayların çekilmesinin ardından son bulurken, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç da, genç çifte mutluluk ve saadet dileklerinde bulundu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Arif Hikmet Kılıç Çat Belediyesi Erzurum Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title