Haberler

Talas Kaymakamı, Geleceğin Mimarlarını Ağırladı

Güncelleme:

Kılıçaslan Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Miraboğlu Çocuk Akademisi'nin minikleri, Talas Kaymakamı Sefer Yılmaz'la buluştu.

Kılıçaslan Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Miraboğlu Çocuk Akademisi'nin minikleri, Talas Kaymakamı Sefer Yılmaz'la buluştu. Minik öğrenciler kabulde İstiklal Marşı'nın tamamını okuduktan sonra hazırladıkları bayrağı da Kaymakam Sefer Yılmaz'a hediye ettiler.

Çocuk Akademisi öğrencilerinin kısa sürede Kaymakam Yılmaz'la samimi olması dikkatleri çekerken, Kaymakam Sefer Yılmaz da öğrencilerle sohbet ederek mesleğiyle ilgili bilgiler verdi. Minik öğrencilerin birbirinden ilginç sorularını da yanıtlayan Yılmaz, "Gelecekte iyi, güzel bir insan ve başarılı bireyler olmanız için çok çalışmanız gerekir. Sizlerin eğitim hayatına Talas'ta başlamanız ve geleceğinizin ilk şekillenmesinin burada başlaması oldukça önemli, sizlere güveniyorum" dedi.

Talas Kaymakamı Sefer Yılmaz, öğrencilere çeşitli hediyeler de verdi.

Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal da, çocuk akademisinin miniklerine göstermiş olduğu ilgi ve yakınlıktan dolayı Talas Kaymakamı Sefer Yılmaz'a teşekkür etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sefer Yılmaz Talas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title