Haberler

Telefonu kulağından çaldılar! Taksim'deki kapkaç dehşeti kamerada

Güncelleme:

Taksim'de cep telefonuyla konuştuğu sırada kulağından telefonu alıp kaçan kapkaççılar, hem talihsiz adamı hem de kız arkadaşını şoke etti. Mağdur, dakikalarca kapkaççıları kovalasa da başarılı olamadı, o anlar ise kameralarca anbean kaydedildi.

Taksim'de kapkaççılar, kız arkadaşıyla kaldırımda yürüyen genç bir adamın cep telefonunu konuştuğu esnada kulağından çaldı. Kız arkadaşının şoke olduğu olayda neye uğradığına şaşıran adam dakikalarca kapkaççıları kovalasa da yakalayamadı. Korku dolu o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

TELEFONU KULAĞINDAN ÇALDILAR

Olay, geçtiğimiz 24 Haziran Çarşamba günü saat 11.45 sıralarında Beyoğlu Taksim'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre taksicilik yaparak geçimini sağlayan genç bir adam, kız arkadaşıyla gezmek için Taksim'e geldi. Genç meydana doğru yürüdüğü sırada bir yandan da cep telefonuyla görüşme yapmaya başladı. Bir süre telefonla konuşan adam, arkasından yaklaşan iki şahsın kapkaçına uğradı. Konuştuğu telefonu kulağından alan kapkaççılar hızla koşarak kaçmaya başladı.

Telefonu kulağından çaldılar! Taksim'deki kapkaç dehşeti kamerada

DAKİKALARCA KOVALADI

Kız arkadaşının şoke olduğu olayda telefonunun çalınması üzerine adam da şahısların peşinden koşarak yakalamaya çalıştı. Dakikalarca yaşanan kovalamaca sonucunda şahıslar izlerini kaybettirdi. Korku dolu anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, genç adam kız arkadaşıyla kaldırımda yürüyor. Adam bir yandan da cep telefonuyla görüşme gerçekleştiriyor. Arkasından yaklaşan kapkaççı telefonu kulağından çalıyor. Adamın yanındaki kız şoke oluyor. Kapkaççılar koşarak kaçıyor, adam da arkasından onları kovalıyor.

"TELEFONU GÖRÜNCE ALIP KAÇIYORLAR"

Olay hakkında konuşan bir vatandaş, "Ben otelin arkasından aşağıya doğru geliyordum. 2 şahıs gelirken 'pat' diye telefonu konuşurken kulağından aldılar. Kapkaç sonrası adam aşağıya doğru koştu ama nereye kadar koşacak şahıslar tazı gibiydi. Geçen de CHP İl Başkanının telefonunu bu şekilde çalmışlardı. Burada çok kapkaç oluyor, insanlar kendilerine çok dikkat etsinler. Ben telefonumu çıkartmaya korkuyorum. Buralar düzelmişti ama şimdi adı çıktı. Allah herkesin yardımcısı olsun, telefonum pahalı olduğu için ben çıkartmıyorum. Adamlar arkasına bakmıyor, telefonu kulağında gördü mü alıp kaçıyorlar" dedi.

Öte yandan kapkaçın ardından ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ise, mağdurun ifadesini alarak çevrede güvenlik kamera incelemesi yaptı. Çalışmaların ardından ekipler eşkalleri belirlenen şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Taksim Genç Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (37)

muko:

1 DAKİKALIK REKLAMLARINIZDAN BIKTIM ARTIK İNSANDA HABER OKUMA ZEVKİ BIRAKMIYORSUNUZ !!!!!!!!!

34
0
yanıtYanıtla
Seyfi:

Af ile cıkan 90 bin kişinin coğu kapkaçcı ve hırsız ne bekliyorsunuz bunlar iyi günler

26
0
yanıtYanıtla
Vur gitsin:

Silah bulundurmanın önemi böyle bir durumda cek boşalt üstüne ibret olsun..

17
5
yanıtYanıtla
BİLADER:

kardeş telefon için insan mı öldürülür ? öldürmeyi bırak şarjör boşaltıyor birde

yanıt0
yanıt4
ss:

valla haklisin

yanıt3
yanıt0
dereboyukavaklar:

Her Şey çok güzel oldu. . . .

7
14
yanıtYanıtla
Sozde:

bilader polis devletindir belediyenin degil ,suc artiyorsa inlem almasi gereken yapi devlettir bak ilkokul cocuklarina anlatir gibi yazdim anladin sen onu...

yanıt4
yanıt0
Ali:

O hırsıza agir ceza vereceksin. Kol kesme yada idam gibi... bak bakalim bir daha telefon çalıyorlar mi?

18
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

o kolunu keseceksinki bir ddaha çalamasın

20
0
yanıtYanıtla
Kürşad:

İdamdan başka çözüm yok kardeşim. Her gün yazıyorum buraya idam idam idam.. Başka bir çözümü yoktur. Gönüllü cellat olurum hemde ücret almadan

13
5
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title