Haberler

Müşteri gibi bindiği takside şoförün boğazına bıçak dayayıp gasp etti...Dehşet anları kamerada

Güncelleme:

Müşteri gibi bindiği takside şoförün boğazına bıçak dayayıp gasp etti.

Müşteri gibi bindiği takside şoförün boğazına bıçak dayayıp gasp etti...Dehşet anları kamerada

Takside yağma dehşetine 18 yıl hapis istemi

İSTANBUL Üsküdar'da müşteri gibi bindiği takside şoförün boğazına bıçak dayayarak cep telefonunu ve parasını yağmaladığı gerekçesiyle tutuklanan yabancı uyruklu şüpheli hakkında "gece vakti silahla yağma" ve "mala zarar verme" suçlarından 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Üsküdar'da 17 Temmuz 2021 tarihinde yolcu olarak bindiği taksinin şoförü Turgut Güldaş'ınboğazına bıçak dayayarak cep telefonunu ve 550 TL parasını yağmaladığı gerekçesiyle tutuklanan yabancı uyruklu Ollayor Allanazarovhakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, şüpheli Ollayor Allanazarov'un müşteki Turgut Güldaş'ın kullandığı 34 TEF 27 plaka sayılı ticari taksiye Üsküdar iskelesinden yolcu olarak bindiği, taksici Güldaş'ı Ümraniye Ihlamurkuyu mahallesinde bulunan Bodrum sokağa yönlendirdiği anlatıldı.

Boğazına bıçak dayayıp yağmaladı

Şüphelinin, Bodrum sokakta 'tamam geldik, dur burada' dedikten sonra aracı durduran müştekinin boğazına bıçak dayayarak "parayı ve telefonu bana ver" dediği belirtildi. Bunun üzerine müştekinin 'al kardeşim' deyip vites topuzunun yanında bulunan telefonu gösterdiği, şüphelinin vites topunun yanında bulunan cep telefonunu ve müştekiye ait 550 TL parayı bıçak tehdidi ile yağmaladığı kaydedildi. Şüphelinin bir anlık dalgınlığından yararlanan taksici Turgut Güldaş'ın araçtan dışarıya çıkarak şüphelinin kaçmasına engel olmak istediği, bu sırada şüphelinin aracın camlarına kırarak zarar verdiği anlatıldı. Taksicinin çevreden yardım istemesi üzerine araçtan kaçarak uzaklaşmak isteyen şüphelinin çevredekilerin müdahalesiyle yakalanarak polise teslim edildiği aktarıldı.

18 yıl hapsi istendi

İddianamede, şüpheli Ollayor Allanazarov'un "gece vakti silahla yağma" ve "mala zarar verme" suçlarından 10 yıl 4 aydan 18 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. İddianame gönderildiği Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Şüpheli önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Üsküdar Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title