Haberler

TACEV 3. Yılını Kutluyor

Güncelleme:

Fahrettin Tacar Eğitim Vakfı, eğitim alanında ve toplumsal ahlakın güçlendirilmesine yönelik verdiği değerli hizmetlerin 3. yılını kutluyor.

İhlas Holding'in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı merhum Dr. Enver Ören tarafından 2012 yılında kurulan Fahrettin Tacar Eğitim Vakfı (TACEV), eğitim alanında ve toplumsal ahlakın güçlendirilmesine yönelik verdiği değerli hizmetlerin 3. yılını kutluyor.

Vakıf Başkanı Fahrettin Tacar, kuruluş yıldönümü münasebetiyle yaptığı açıklamada, evrensel değerlere, insan hak ve hürriyetlerine, bütün varlıkların haklarına riayet ederek, beden, ruh ve akıl yönünden sağlam, devletimize, milletimize, milli ve manevi değerlerimize saygılı ve bağlı nesiller yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Tacar, "Ülkemizde, Türk ve İslam coğrafyasında ve tüm dünyada, maddi ve manevi bakımından yaşanan süratli gelişmelerin, değişim ve dönüşümün ancak, sağlam ve köklü bir eğitim ve öğretim ile sağlanabileceğine inandık, bu maksadımızı ve hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışıyoruz" dedi.

Vizyonlarının, Türk ve İslam medeniyetini bütün dünyada tanıtmak olduğunu kaydeden Tacar, bu doğrultuda Türkiye, Türk Cumhuriyetleri, Balkanlar, Kafkaslar, Ortadoğu, Asya, Afrika ve Avrupa başta olmak üzere, bütün dünya ülkelerindeki gençlere eğitim ve sosyal imkanlar sağlayarak, maddi ve manevi güçlenmelerine imkan sunmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Vakfın, insanlığın sonsuz saadeti, refahı ve huzuruna hizmet etmek amacıyla kurulduğunu ifade eden Tacar, "Halka hizmet, Hakka hizmettir. İnsanları ebedi saadete kavuşturmak için hayırda yarışalım" anlayışıyla faaliyet gösterdiklerini vurguladı.

Türk ve İslam coğrafyasında, süratli bir şekilde, maddi ve manevi gelişmenin, ancak sağlam ve köklü bir eğitim ve öğretim ile sağlanabileceğini söyleyen Tacar, bu çerçevede her bölgede talebe evleri, öğrenci yurtları, kreşler, kolejler, huzurevleri, kütüphaneler, üniversiteler, eğitim ve araştırma merkezleri açmayı, ilmi ve kültürel yayınlar yapmayı, sosyal, kültürel ve ekonomik faaliyetlere destek olmayı, hastane ve sağlık merkezleri açmayı, tıbbi yardımlar, gıda yardımları ve barınma hizmetleri sağlamayı; ayrıca, milli ve manevi değerlerimizi yeniden keşfetmek, tam olarak ortaya çıkarmak için, araştırma merkezleri kurmayı, örgün, yaygın, görsel ve uzaktan eğitim metotları ile gençliğin hizmetine sunmayı amaçladıklarını söyledi.

Vakfın Kurucuları ve mütevelli heyetini değerli eğitimciler oluşturuyor. Bunlar arasında Mehmet Sait Arvas, Fahrettin Tacar, Prof. Dr. Ramazan Ayvallı, Prof. Dr. Hikmet Savcı, Prof. Dr. İsmail Kaya, Yahya Yar, Naci Torba, Ali Zeki Osmanağaoğlu, Yavuz Özgün, Prof. Dr. Metin Yerebakan, Ahmet Çağlar, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Av. Ahmet Şenpeker, Av. Mehmet Okyay, Hüseyin Şener, Hami Koç, Av. Serkan Tunçay bulunuyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İhlas Holding Enver Ören Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

FARUK:

ESKİ TEKKE VE ZAVİYELER ŞİMDİKİ VAKIF VE CEMAATLER HEPSİ ÇOK TEKLİKELİ ÇOCUKLARIN BEYİNLERİNİ YIKAYIP HER ŞEY YAPTIRIYORLAR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title