Haberler

Suşehri Minibüs Taşımacılığında Yeni Dönem

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde Şehiriçi Yolcu Taşımacılığı Yapan 45 Nolu Sınırlı Sorumlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin Yeni Aldığı 17 Adet Dolmuş Düzenlenen Törenle Hizmete Sunuldu

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde şehiriçi yolcu taşımacılığı yapan 45 Nolu Sınırlı Sorumlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin yeni aldığı 17 adet dolmuş düzenlenen törenle hizmete sunuldu Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu yanında bulunan Kooperatif binası önünde yapılan törene Kaymakam Abdullah Demir, Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Yüzbaşı İlker Şimşek, Belediye Başkanı Şaban Coşkun, daire amirleri ve çok sayıda vatandaşın katılımları ile gerçekleşti.

Açılış Töreninde konuşma yapan kooperatifi kurucusu Başkanı Halil Aksu, mahalleler arası yapılan toplu taşımacılıkta yenibir başlangıç gerçekleştirdiklerini, adlıkları yeni minibüslerle daha rahat ve güvenli taşımacılık yapacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Şaban Coşkun ise, "2002 Yılında Belediye tarafında ihale edilen şehir içi yolcu taşımacılığı hizmete başladı. İhale edildikten sonra 7 dolmuş şehir içinde yolcu taşımacılığı yapmaktadır. İlk zamanlar dolmuşlar gelir getirmemektedir. Bugün ise büyük bir yatırım haline geldi. Gün geçtikçe vatandaşların dolmuşlara alışması sonucunda kooperatifimizle en son görüşmemiz netice verdi. Kooperatif Kurucu Başkanı Halil Aksuy bizlere basının önünde söz vermişti ve en kısa zaman içerisinde yenileneceğini söylemiştir. Halil Aksu sözünde durmuş, dolmuşları getirmiştir. Suşehri'nin yıllardır il olma hevesi vardır. Benim isteğim ise il olmadan önce şehir olmaktır. Şimdi ise yavaş yavaş şehir görünümüne kazandırmaya başlamıştır. Şehir içi dolmuşlarımızın trafikte yaşanan aksaklıklarda en kısa zaman içerisinde giderilecektir" dedi.

Son olarak konuşan Kaymakam Demir ise, "Bizim ülkemiz Kurtuluş savaşı'nda verdiği kayıptan fazla trafik kazalarında kayıp verdi. Bunun tabii ki çeşitli sebepleri var. Standarda uygun araçlar kazanın engellenmesinde büyük etken. Halkın konforunu düşünerek bu araçların getirilmesi çok güzel. En moderni teknolojide en iyi olanı getirmeye çalışmalı. Halkı en iyisine layık gördükleri için emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde minibüsler seferlerine başlarken, Kaymakam Demir, minibüsün direksiyonuna geçerek, basın mensuplarına poz verdi.

(SY-İG-YS-Y) 15.03.2008 18:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title