Haberler

Survivor Erdi, Rol İcabı Dayak Atma İşini Abartınca Peker Açıkalın'ın Kalp Pili Yerinden Oynadı

Güncelleme:

Survivor Erdi Ünver kendini rolüne fazla kaptırınca Peker Açıkalın'ı gerçekten dövdü. Olay sonrası Açıkalın'ın kalp pili yerinden oynadı.

Survivor 2017'nin renkli yarışmacılarından Erdi Ünver, Aşiyan'da balık tutarken objektiflere yansıdı. Şu sıralar oyunculuk dersleri alan Ünver, geçen günlerde aynı film için kamera karşısına geçtiği usta oyuncu Peker Açıkalın'ı rolüne fazla kaptırınca fazla hırpaladığını söyledi

"HAFİF HIRPALA DEDİLER SANDALYELER HAVADA UÇTU"

Elinin ayarının kaçtığını gülerek anlatan Ünver, film setinde Açıkalın'la aralarında geçen sahneyi ise, "Karımı Gördün Mü?' adlı filmde Peker Açıkalın'la karşılıklı oynadık. Peker ağabey ile frekansımız tuttu. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış misali Peker ağabeyi biraz hırpalamam gerekiyordu biraz fazla kaçırdık. Malum kalp fili falan yerine zor yerleştirdik. 'Hafif hırpala' dediler sandalyeler havada uçuştu. Tekrardan kusura bakmasın, fenalaşınca vicdanen rahatsız hissettim kendimi ama rolüme kendimi çok kaptırıyorum sanat için oluyor böyle şeyler. Peker ağabeyle film çekiyorsan her zaman ambulansın kapıda olması lazım" diye konuştu.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Peker Açıkalın Magazin Haberler

500

Yorumlar (54)

rezalet:

2 tv de göründü diye hemen alın oynatın filmlerde bu kadar insan tiyatro okuyor sinema okuyor yıllarca emek veriyor ama siz kalkıp böyle adamları hemen filmlerde baş rollerde oynatıyorsunuz . . . . yazıklar olsun size yazıklar olsun rezalet. . . . bir dünya gerçek oyuncuya büyük hakaret. . .

23
1
yanıtYanıtla
Uyan turkiye:

Acunda kendisi gibi bos adamlari mesur yapiyor

24
0
yanıtYanıtla
leva:

bu adama film çeken yapımcının ben taa. . . . .

21
1
yanıtYanıtla
SENDEN Bİ CACIK OLMAZ:

SENİ MEDYAYA ÇIKARANA SÖVÜYORUM

19
0
yanıtYanıtla
Reis:

rahat ol erdi kardeş kedi erişemediği ciğere mındar dermiş. Senin eline bir fırsat geçmiş tabiki değerlendireceksin. Başarılar kardeşim.

0
19
yanıtYanıtla
sıkıntı ondan değil:

sıkıntı ne biliyor musunuz cumhurbaşkanının yardımıyla tedavi olan peker açıkalını erdi'' ye dövdürten yönetmen senarist mi ne oluyosa artık. . yazık. .

17
1
yanıtYanıtla
Cengiz:

Bu odun´da oyuncu olduya daha baska hic birsey beni sasirtmas

18
0
yanıtYanıtla
Ali:

Survivora katılmanın faydası biraz aç kal sonra dizi ,film artisi ollll

16
0
yanıtYanıtla
Grande:

Allahım yarabbim. Şu sokaktan gelme, ne olduğu belli olmayan, ne iş yaptığı bile bilinmeyen adamları başımıza oyuncu, sanatçı diye getiriyorlar. Bu ülke iyice dibe vurdu

15
1
yanıtYanıtla
SMT:

MEMLEKETİN EN GEREKSİZ BOŞ ADAMI YA

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title