Haberler

Survivor'da Yarışan Sabriye Şengül, Tartıştığı Okay'ın Yüzüne Tükürdü

Güncelleme:

Survivor Türkiye-Yunanistan'a sonradan dahil olan takımındaki bazı kişilerle sorun yaşayan Sabriye Şengül, son olarak Okay'la tartıştı. Sinirlerine hakim olmayan Sabriye, Okay'ın yüzüne tükürdü.

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasının 57'inci bölüm tanıtımını izleyenler gözlerine inanamadı. İki yarışmacının tükürmeye varan tartışması herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Yarışmaya sonradan dahil olan ve bazı takım arkadaşlarıyla yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Sabriye Şengül, Survivor'un bu akşam yayınlanacak olan bölümünde Okay'la tartışıyor.

"YALANI YAKALAMIŞTIM VE AFFETMİŞTİM"

Takım arkadaşı Okay'ın "Ne konuşmuşum? Uyduruyor, bu dediklerinin çoğunu uyduruyor" şeklindeki cevabına inanmayan Sabriye, "Yalanı yakalamıştım, affetmiştim. Ama ikinci bir affedişim asla olmayacak" ifadelerini kullandı.

Survivor'da Yarışan Sabriye Şengül, Tartıştığı Okay'ın Yüzüne Tükürdü

"ONUN KENDİ AYIBI"

Başarılı bir güreşçi olan Okay, "Kendine göre doğru kabul ettiği şeyleri bana 'yalancı' olarak çevirip söylemesi de onun kendi ayıbı. Benimle peşin peşin net konuşup, sonra pişman olacağın şeyler yapma" dedi.

OKAY'IN YÜZÜNE TÜKÜRDÜ

Okay'ın "Bir daha benimle konuşma" sözlerine sinirlenen Sabriye kendine hakim olmayarak Okay'ın yüzüne tükürüyor.

"AFFETMEYECEĞİM TEK HAREKETİ YAPTI"

Bu hareket karşısında şoke olan Okay, "Çok büyük ayıp etti bana. Hayatta bundan sonra affetmeyeceğim tek hareketi yaptı" şeklinde konuştu.

"ÇOK KÖTÜ REZİL BİR HAREKET"

Survivor Ekstra programın yorumcusu Nagihan Karadere, "Sabriye'nin Okay'ın suratına tükürdüğü tanıtımı izlerken gerçekten çok üzüldüm. Milli sporcuların insanlara örnek olması gerekiyor. Sabriye'nin bu yaptığını bir kadın olarak hiç yakıştıramadım" dedi.

Survivor'da Yarışan Sabriye Şengül, Tartıştığı Okay'ın Yüzüne Tükürdü

Bir diğer yorumcu Murat Özarı ise "Çok kötü, rezil bir hareket. Okay'ın sinir sistemlerini doğuştan almışlar heralde, gerçekten helal olsun çocuğa. Ben hayatımda böyle bir tahrik görmedim. Bu nasıl hareket? Bu hareketle adamı diskalifiye edersin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

survivor türkiye yunanistan Sabriye Şengül Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (28)

Berivan:

Sabriye iki yüzlüdür bence

40
1
yanıtYanıtla
Nur:

Keşke Turabi de olsaydı. Artık hiç seyretmiyorum. Eskisi gibi değil hiç tadı yok.

13
18
yanıtYanıtla
okan:

aynen

yanıt1
yanıt0
TEMİZKAN:

Sabriyenin yarışmada ne işi var. Tam bir TUFEYLİ. Sporcu dediğin Zeki - Çevik - Ahlaklı Olur.

21
0
yanıtYanıtla
kayserili:

bu sahbriyeyi günde on defe sikeceksin ancak aklı başına gelir

17
1
yanıtYanıtla
Pir:

Yüzünü görmeyecek şekilde

yanıt2
yanıt0
alim:

yeter artık diyecek.

yanıt0
yanıt0
TUFAN:

Survivor mı aşk adası mı ne olduğu belli değil artık, kavga gürültü tonla , Sabriyenin performansı çok düşük nasıl sporcu bu?. Asıl tehlike Atakan denen yarışmacının sık sık bayılması, ben hayatında böyle bayılan insan görmedim numara yaptığı apaçık, yoksa Acun bayılmalardan birisinde düşerek kafasını yere çarpacak birisinin ölüm riskini göze almazdı bence, Yunanlılar da kavga mavga yok programı seyreden Yunanistanda seyredenlere çok kötü bir Türk toplumu örneği oluyor, resmen şiddet içeriyor,

14
0
yanıtYanıtla
Adsiz:

Sabriye cok basit ve seviyesizsin.mahalle karisi varos.bunu turk halki istiyor diye yarismaya alanda kabahat.

11
0
yanıtYanıtla
brsn:

aynen katılıyorum

yanıt0
yanıt0
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title