Haberler

Şüpheliyi Kovalayan Polis Çatıdan Düşerek Ağır Yaralandı

Güncelleme:

Kartal'da bir fabrikanın çatısında kapkaççı kovalayan polis memuru, şüpheliyi yakaladı. Şüphelinin yakalandığı sırada çatının kırılması sonucu polis memuru ve şüpheli 10 metre yükseklikten fabrikanın içine düştü.

GÖZALTINA ALINDI

Yaralanan polis memuru ambulansla hastaneye kaldırılırken polis memuruyla birlikte çatıdan aşağı düşen ve hafif şekilde yaralanan şüpheli gözaltına alındı.

"DUR" İHTARINA UYMADI

Olay saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Cumhuriyet Mahallesinde bir kapkaç olayının failini arayan polis ekipleri eşgale uyan bir kişiyi görünce dur ihtarında bulundu. Polisin dur ihtarı üzerine kaçmaya başlayan şüpheli Bekir Sarıusta ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sırasında Murat Sokak üzerindeki kağıt ve pet presleme fabrikasının çatısına çıkan şüpheliyi yakalamak için koşan polis memuru Erdem Şanlı da (27) çatıya çıktı.

ZANLIYI YAKALADI, ÇATI KIRILDI

Polis memuru Erdem Şanlı çatıdaki kovalamacada zanlıyı yakaladığı sırada çatı kırıldı. Çatının kırılması sonucu polis memuru Erdem Şanlı ile Sarıusta yaklaşık 10 metre yükseklikten fabrikanın içine düştüler.

POLİS AĞIR YARALANDI

Polis memuru ağır şekilde yaralanırken, hafif yaralanan Sarıusta diğer polisler tarafından yakalandı. Polis ekiplerinin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ekibi sevk edildi. Ağır şekilde yaralanan ve bilinci kapanan Erdem Şanlı ambulansa konularak Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Erdem Şanlı'nın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis memurunun yaralandığını duyan çok sayıda meslektaşı da hastaneye geldi. Gözaltına alınan Sarıusta'nın emniyet müdürlüğünde yapılan incelemesinde çeşitli suçlardan 55 ayrı kaydının bulunduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kartal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title