Haberler

'Süper İncir' Gişe Rekoru Hedefliyor

Güncelleme:

Aydın'ın tarihi mekanların tanıtımı amaçlanan 'Süper İncir' film ekibi, Aydın'ın yerel imkanlarla çekilen ilk sinema filminin Türkiye genelinde izlenmesi için destek turuna çıktı.

Aydın'ın başlıca tarım ürünleri ve tarihi mekanların tanıtımı amaçlanan 'Süper İncir' film ekibi, Aydın'ın yerel imkanlarla çekilen ilk sinema filminin Türkiye genelinde izlenmesi için destek turuna çıktı.

Destek turlarına Didim'den başlayan Süper İncir ekibi, Aydın Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarete filmin yönetmeni Kerem Sarı ile filmde rol olan sevilan oyuncu Gülnihal Demir, Nihat Kapız, Coşkun Kemer, Ece Yentür ile film ekibi katıldı. Aydın Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı ve Genel Sekreter Zeki Sarıoğlu tarafından ağırlanan Süper İncir ekibi, birlikte filmin fragmanını izledi. Film ekibi, Rıza Posacı nezdinde tüm Aydın tarım teşkilatını filmi izlemeye davet etti.

"FİLMİ TÜRKİYE GENELİNE TAŞIMAK İÇİN DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR"

"Süper İncir" projedeki amaçlarının Aydın'ın unutulmaya başlamış değerlerini hatırlatmak ve Aydın'a özgü ürünleri tanıtmak olduğunu belirten Kerem Sarı, "Aydın, İzmir, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Ege illerinde 26 Temmuz 2013 tarihinde 20 kopya ile izleyicimizle buluşuyoruz. Filmimizin galasını da 25 Şubat Perşembe günü saat 21.45'te Aydın'da yapacağız. Yerel imkanlarla sağladığımız kısıtlı bir bütçeye sahip olduğumuz için daha fazla kopya ile sinemalara gidemedik. Bu noktada Aydınlı hemşerilerimizin büyük desteğine ihtiyacımız var. İlk hafta içerisinde vizyona gireceğimiz sinemalarda ulaşacağımız izleyici sayısına göre filmin kaderi belli olacak. Şuanda Tokat ve Trabzon gibi birçok ilden talep var ancak kopya olmadığı için gidemiyoruz. İzleyici sayısına göre film ya yayından kaldıracak ya da talebin çok olması halinde Türkiye'nin tüm illerinde seyirciyle buluşacak. Buradaki amacımız Aydın ürünleri ve tarihi mekanlarının tanıtılması olduğu için bizim ülke geneline açılmamız gerekiyor. Kendi çektiğimiz filmi kendimiz izlemeyelim. Filmin amacına ulaşması için büyük bir lobi desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Aydın Ziraat Odası olarak 'Süper İncir' projesine önem verdiklerini kaydeden Aydın Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı'da, "Önemli bir tarım kenti olan Aydın denince ilk akla gelen incir, pamuk ve zeytindir. İncirimizin tanıtılması için hazırlanan bu proje için Ziraat Odası, Borsa ve Ticaret Odası olarak birlikte hareket ettik. Filmin fragmanını izledik ve çok beğendik. Merakla vizyona girmesini bekliyoruz. Aydın simgesi olan incirin tanıtılması için bu filmin Türkiye genelinde izlenmesi çok önemli. Bunun sağlanması için Aydın Ziraat Odası olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Bunun için sivil toplum örgütleri ve diğer odalarla görüşmeler yapabiliriz" diye konuştu.

Aydın Ziraat Odası çalışanlarının filmde rol alan oyunculara büyük ilgi gösterdiği ziyaret harta fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rıza Posacı Kerem Sarı Türkiye Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title