Haberler

Sokak ortasında meydan dayağı! Yabancı uyruklu iki grup birbirine girdi

Güncelleme:

İstanbul Sultangazi'de yabancı uyruklu iki grup arasındaki Kavga, kameraya yansıdı. Görüntüler meydan muharebesini aratmazken olaya karışan şahıslar gözaltına alındı.

YUMRUK VE TEKMELER HAVADA UÇUŞTU

Sultangazi Esentepe Mahallesi'nde Suriyeli ve Afgan oldukları öğrenilen iki grup arasında bilinmeyen nedenle yaşanan tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Kavgada yumruk ve tekmeler havada uçuştu. Kavga edenler birbirlerine duba ve kaldırım taşlarıyla saldırdı. Mahalle sakinlerinin film izler gibi seyrettiği kavga, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis, kavgaya karışan çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Sultangazi kavga 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (40)

İŞSİZZZZZZZZZZZZZZZ:

KENDİ VATANDAŞINA GENÇLERİNE İŞSİZLERİNE SAYİP CIKMASSAN BUNLARA DEYER VERİRSEN OLAÇAĞI BU AKP İKDİDARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

19
3
yanıtYanıtla
Armatör:

Toplum huzurunu bozan yabancı uyrukulu kişiler sınırdışı edilsin. keşke topraklarınızıda böyle kavga ederek savunabilseydiniz korkaklar topluluğu . . .

15
3
yanıtYanıtla
Turan:

Ya, cikarin su pislikleri buradan. , at iceri yolla ülke disine. bizdemi kaldi elin arabini korumak

16
2
yanıtYanıtla
Sapuri:

Rahatsız ediyorsak biz çıkalım ülkeden, siz rahat rahat kavga gürültü edin.

16
1
yanıtYanıtla
T.C.:

Türkiyeye pislik bulasmis, temizlemek artik çok zor. Alin size musluman kardesler.

13
2
yanıtYanıtla
aliriza:

çok yakında suriye mafyası ve afgan mafyası çıkmazsa şaşarım Ülkemde azınlıkta kaldık

13
1
yanıtYanıtla
abdul:

kardeş zaten çoktan var dediğin mafyalar . zeytinburnunda bir çok garibandan harac kesiyorlar güpegündüz. polisin de haberi var . aynı zaman da zeytin burnundeki polis karakolunda da rişvet diz boyu üstelik TL bazından da değil . yeterki bir işin düşsün o karakolda . tüm yabancıla4rdan rişvet alıyorlar.

yanıt1
yanıt2
Şu ise bak:

Devlet büyükleri ve kolluk kuvvetleri derhal bu ise son vermeli ülkemizde yabancı olduk yollayın bunları heryerde bunlar ve bunların haberleri var gençliğimizin ve ülkemizin geleceği için büyük tehlikedir.

12
1
yanıtYanıtla
duyun:

Ülkemize aldığınız yabancıları göndermeyi düşünmüyormusunuz?

12
1
yanıtYanıtla
SARI:

Büyük esrael nereye kurulacak suri ler gitmek istesede gidemezler mümkünü yok ben gideceğim diyeni habise atarlar

yanıt0
yanıt1
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title