Haberler

Süleyman Demirel'in 2 Yaşındaki Kızının Sır Ölümü

Güncelleme:

Sabaha karşı yaşamını yitiren Demirel ile eşi Nazmiye hanım, evliliklerinin ilk yıllarında bir kız çocuğu sahibi oldu; ancak bu çocuk 2 sene sonra yaşamını yitirdi.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in saat 02.05'te solunum yolu enfeksiyonu ve kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Özel Ankara Güven Hastanesi'nden yapılan açıklamada, Demirel'in vefatına ilişkin bilgi verildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Değerli Türk Milletine, 9. Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel, 13 Mayıs 2015 tarihinde böbrek yetmezliği, kalp yetmezliği ve akut solunum yolları enfeksiyonu sebebiyle hastanemize yatırılmıştır. Takip eden günlerde sağlık durumu giderek ağırlaşmış ve tedavileri devam etmekte iken, 16 Haziran 2015 tarihinde solunum ve kalp fonksiyonlarında ileri derece kötüleşme olmuştur. Yapılan tüm girişimlere rağmen cevap alınamamış, 17 Haziran 2015 saat 02.05'te hayatını kaybetmiştir."

İlgili Haberler

DEMİREL'İN BÜYÜK SIRRI

Zaman gazetesinden Ömer Şahin'in ortaya attığı iddiaya göre siyaset dünyasında "Baba" lakabıyla tanınan Süleyman Demirel'in, çocuğunun olmadığı bilgisi gerçek değil. Habere göre Türk siyasetinin en önemli kişiliklerinden Demirel, Nazmiye Demirel ile olan evliliğinin ilk yıllarında bir kız çocuğu sahibi oldu, ancak bu çocuk doğumundan iki sene sonra hayatını kaybetti.

NEDEN ÖLDÜĞÜ BİLİNMİYOR

Çocuğun neden öldüğü ise hala sır perdesinin ardında gizli. 1948 yılında evlenen ve 65 yıl evli kalan Nazmiye-Süleyman Demirel çiftinin çocuklarının olmama sebebi Nazmiye Hanım'ın 1951 yılında geçirdiği ateşli hastalık olarak gösteriliyordu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Süleyman Demirel Nazmiye Demirel Güncel Haberler

500

Yorumlar (117)

Adınızı Yazın:

vardıda yapmadık diyen adammm. . okullarda kuran dersi okutup başörtülülere sahip çıksaydın bu gün o kuran okumayı öğrenmiş imam hatipli ve başı örtülü insanlardan sana dünya kadar hatim okunur yasin okunurdu ama sen ve senin gibiler yüzünden okumayı öğrenemedikleri için okuyamıyorlarrrr. ve şimdi bizde diyoruzkiii öğrettinde okumadıkmııııııııııııııııııııııııı

46
26
yanıtYanıtla
ÜzgünmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hiç olmazsa memleki satmamıştı pkk ile masa oturmamıştı

29
31
yanıtYanıtla
KABRİSTANmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

BAŞÖRTÜLÜLER GİTSİN ARABİSTANDA OKUSUN DİYORDUN HAA AL SANA ARABİSTAN

41
18
yanıtYanıtla
halkmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

hakkımız helal olmasın

31
16
yanıtYanıtla
Erdeniz:

Aydın bi siyasetciydi , Dinimizi siyasete alet etmezdi , yobaz deyildi. .

30
16
yanıtYanıtla
ziya:

AKP yi görünce Demerelden allah razı olsun diye rahmet okuyası geliyor adamın en azından bunlar kadar yolsuzluğu yok 13 yılda akp talan etti ne maden kaldı satmadık ne bişe

15
30
yanıtYanıtla
MeletomobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Tükiyeye artik bereket yagacak bir kara bulut daha gitti zindik

28
17
yanıtYanıtla
AsmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Koca mason

17
24
yanıtYanıtla
SAKARYA:

EN ÜZÜCÜSÜ SIRLARI İLE GİTMİŞ OLMASI. TEŞKE MİLLETİ SEVSEYDİDE TÜM SIRLARINI MİLLETİN VE DEVLETİN MENFAATLERİ GERİ ANLATSAYDI

29
12
yanıtYanıtla
yanliz kurtmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bir pislikten daha kurtulduk

24
17
yanıtYanıtla
Tüm 117 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title