Haberler

Şükriye Tutkun İzmirlileri Türküye Doyurdu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Aşık Veysel Sanat Günleri’, Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Şükriye Tutkun konseriyle başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'Aşık Veysel Sanat Günleri', Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Şükriye Tutkun konseriyle başladı. Brezilya-Meksika Dünya Kupası maç saatine denk gelen konserde kadın izleyicilerin "ezici üstünlüğü" vardı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'Aşık Veysel Sanat Günleri' Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Şükriye Tutkun konseriyle start aldı. Bornova Rekreasyon Alanı'ndaki 5 bin kişilik Aşık Veysel Amfi Tiyatrosu'nu dolduran İzmirliler, Türk Halk müziğinin güçlü sesi tutkun ile coşku dolu bir gece yaşadı. Birbirinden güzel türkülerle keyiflenen konuklar ünlü sanatçıya alkışlarla eşlik ettiler. Konukların oldukça eğlendikleri konseri Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla da izledi. Aşık Veysel Sanat Günlerinin ilkini gerçekleştirmek büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Tutkun,"İnşallah bizim açılış yaptığımız bu güzel etkinlik çok bereketli ve güzel geçer" dedi.

Dünya Kupası'nın favori takımı Brezilya'nın Meksika ile oynadığı karşılaşma saatine denk gelen konserde kadın izleyicilerin "ezici üstünlüğü" vardı.

'Aşık Veysel Sanat Günleri' 17 Eylül'e kadar bir çok sevilen sanatçı ve grubu İzmirlilerle buluşturacak. Konser takviminde 9 Temmuz'da Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu yer alıyor. Sanat günleri kapsamında 16 Temmuz'da Grup Abdal, 23 Temmuz'da ise Hasan Yükselir konser verecek. 6 Ağustos'taki konserde Grup Karmate sahneye çıkacak. Sanat günlerine 13 Ağustos'ta Makbule Kaya, 20 Ağustos'ta ise Hüsnü Şenlendirici, Aytaç Doğan ve İsmail Tunçbilek'ten oluşan Taksim Trio konuk olacak. 27 Ağustos tarihinde Efkan Şeşen hayranlarıyla buluşacak. Konser dizisinde 3 Eylül'de Servet Kocakaya sahne alacak. 'Aşık Veysel Sanat Günleri'nin kapanış konserini ise 17 Eylül'de Erdal Erzincan ile Kayhan Kalhor birlikte verecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şükriye Tutkun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title