Haberler

    Su Altı Kaşifleri'nden İlk Mesaj

    Bayrampaşa Forum AVM içerisinde yer alan SEA LIFE İstanbul, çocuklarda çevre bilinci oluşturmak ve tüm canlıların yaşam hakkı olan suyun önemini aşılamak için hayata geçirdiği "Su Altı Kaşifleri" projesinde yer alacak ekibi açıkladı. İlk toplantılarını geçtiğimiz günlerde gerçekleştiren çocuk su altı kaşiflerinin ilk mesajı yaklaşan Dünya Okyanus Günü ile ilgili oldu.

    40 yılı aşkın bilgi birikimine sahip, dünyanın en çok ziyaret edilen akvaryum zinciri SEA LIFE'ın Türkiye'deki merkezi SEA LIFE İstanbul, su altı canlılarını çocuklara daha yakından tanıtmak ve su altı dünyasını koruma yöntemleri ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla düzenlediği "Su Altı Kaşifleri" yarışmasını sonuçlandırdı. Yıl boyunca SEA LIFE İstanbul bünyesinde çeşitli projelere imza atacak olan Su Altı Kaşifleri 7-12 yaş arasında 10 kişilik ekipten oluşan Kaşiflerin ilk görevi 8 Haziran Dünya Okyanus Günü'nde okyanusların temizliğine dikkati çekmek oldu.

    Okyanuslar ve su altı canlıları için mesaj verdiler!

    SEA LIFE İstanbul'da ilk toplantılarını gerçekleştiren Su Altı Kaşifleri, su altı dünyasının bilinmeyen yönlerini keşfederken, SEA LIFE'ın okyanus yaşamını koruma çalışmaları hakkında da bilgi sahibi oldular. Yaklaşan Dünya Okyanus Günü'nde okyanus kirliliğine dikkat çeken genç su altı kaşifleri "Okyanuslarda 8.3 milyar metrik ton plastik atık bulunuyor ve bu atıklar su altındaki yaşamı olumsuz etkiliyor.

    Denizlere atılan poşetler yüzünden deniz kaplumbağaları ölüyor. Nesli tükenmekte olan su altı canlılarını koruma altına almalıyız. Bu konuda çalışmalar yürüten kuruluşlara destek olmalıyız." diyerek mesajlarını ilettiler. Su Altı Kaşifleri bundan böyle SEA LIFE ekibinin elçisi olarak suları ve su altı canlılarını koruma ve bu konuda bilinçlendirme çalışmalarında bir yıl boyunca öncü görev alacaklar. SEA LIFE'ta gerçekleşecek etkinliklerden de ilk onların haberi olacak.

    Uzun yıllardan beri tüm dünyadaki deniz kaplumbağalarını ve deniz canlılarını korumak için çalışmalar yürüten SEA LIFE son olarak, Çanakkale sahilinde başından ağır yaralı bir şekilde bulunan ve İstanbul SEA LIFE Akvaryum'un veterinerleri tarafından iki kez ameliyat edilip iyileştirilen Caretta Caretta cinsi deniz kaplumbağası Dilek'i denize bırakmıştı.

    Kaynak: Pembenar / Kadın

    Bayrampaşa İstanbul Kadın Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title