Haberler

Stallone, Kendisini Komaya Sokan Hatırasını İlk Kez Açıkladı

Güncelleme:

Hollywood'un efsane aktörü, Rocky filmleri sırasında başından geçen çok özel bir hatırayı izleyicilerle paylaştı.

Hollywood'un 69 yaşındaki efsane oyuncusu Sylvester Stallone, sinema kariyerindeki çok özel hatırasını pazartesi akşamı yayınlanan Jimmy Fallon şovunda açıkladı.

EN SERT YUMRUĞU YEMİŞ

Rocky serisinin yedincisi ve sonuncusu olan 'Creed'in tanıtımının konu edildiği programda, sohbet 'Rocky' filmlerinde gerçekten darbe alınıp alınmadığı hususuna geldi. Sunucu Fallon, Stallone'a "Size en sert kim vurdu?" diye sordu. Ünlü aktör bu soruya, Rocky 4 filminin çekimleri sırasında yardımcı rolde oynayan Dolph Lundgren'in kendisine en sert yumruğu atan olduğu cevabını verdi.

HASTANEDE YATMIŞ

Stallone kendisini dört buçuk gün hastanelik eden olayı, "Bu inanılmazdı, gerçekten. O, göğsüme öyle sert vurdu ki, tek bildiğim alçak irtifada yoğun bakıma doğru uçtuğumdu. Gözlerimi açtığımda St. John's Hastanesi'nde 4 hemşirenin etrafımda olduğuydu" dedi. Stallone açıklamalarının devamında; "Gerçek bir profesyonel size vurduğunda, bar kavgalarındaki ya da Western filmlerindeki o yumruklar gibi olmuyor. Sadece 'Bam' ve sonrasında bildiğiniz tek şey meleklerle konuşuyorsunuz" diyerek bu ilginç hatırasını paylaştı.

YİNE AYNI KARAKTERLE KARŞIMIZDA

Rocky serisinin son filmi Creed'de, Stallone karşımıza yine Rocky Balboa karakteriyle çıkıyor. Filmde Balboa, eski arkadaşı Apollo'nun oğlu Adonis Johnson'ın (Michael B. Jordan) boks antrenörü olmayı kabul ediyor. 40 yıllık maziye sahip Rocky filmlerinin sonuncusunun güzel bir veda olmasını istediğini belirten Stallone: "İzleyiciyi tatmin edecek güzel bir hikayeyle Rocky serisini toparladığımız için çok mutluyum. Rocky elveda dediğinde, bu elveda izleyiciye aynı zamanda bir teşekkür oldu" diyerek duygularını ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sylvester Stallone Dolph Lundgren Jimmy Fallon Hollywood Komik - İlginç Yaşam Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title