Haberler

    Sporda, gecede, gündelik stilde sweatshirt'ler her yerde

    Güncelleme:

    Kazak kadar kalın olmadığı için mevsim geçişlerinde de sıklıkla tercih edilen sweatshirt'ler, hem spor hem şık giysilerle çok yakışıyor. Moda literatüründe 'hoodie' olarak adlandırılan kapüşonlu olanlarsa hem kadın hem erkek giyiminde stil öncülerinin en vazgeçilmez parçalarından biri. Topuklu ayakkabılar ve şık etek ya da pantolonlarla bile kullanılıyor, gece giyiminde de sık sık karşımıza çıkıyor.

    Peki kullanım alanı genişleyen sweatshirt'leri nasıl giymeliyiz?

    Oversize, yani bol ve birkaç beden büyükmüş gibi duran sweatshirt'ler en popüler modellerden... Bu sweatshirt'leri stil sahibi bir havaya sokmak içinse birkaç önerimiz var:

    Son yıllarda çok popüler olan saten midi eteklerin üstüne kontrast yaratmak için, mini pilili eteklerleyse genç bir stil yaratmak için kullanın.

    Mom, skinny ya da boru paçalı... Jean tercihiniz hangisi olursa olsun, jean ve sweatshirt ikilisiyle kötü görünme şansınız yok. Gideceğiniz ortama göre kıyafetinizi topuklu kısa botlar ya da spor ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz.

    Sportif bir tarz için sweatshirt'ünüzü tayt, jogger pantolon hatta yoga pantolonlarıyla da bir araya getirebilirsiniz.

    Takım elbiselerin içerisine de sweatshirt giyerek klasik görünüme stil sahibi bir dokunuş ekleyebilirsiniz.

    Daha ciddi bir görünüm için gömleklerin üzerinde ve kumaş pantolonlarla kullanabilirsiniz.

    Elbise formunda olan uzun sweatshirt'ler de var ve spor ayakkabılar, bir de loafer'larla mükemmel uyumu yakalıyor.

    80'lerin Prenses Diana stilini uygulamak içinse oversize sweatshirt'ü bahar aylarında bisikletçi taytlarıyla tamamlayın.

    Özellikle erkek giyiminde sweatshirt'lerin en güzel tamamlayıcıları bomber ceketler oluyor. Bomber ceketler size göre değilse, deri ceketler ya da pofuduk montlarla da eşleştirebilirsiniz.

    CROP OLANLARLA YILIN POPÜLER TARZINI YAKALAYIN

    Crop (göbeği açıkta bırakan, kısa) sweatshirt ve eşofman takımlar çok popüler. Takım halinde giyerek eşleştirme derdinden kurtulabilir ve kolayca stil sahibi görünebilirsiniz.

    Bol paçalı ve yüksek belli pantolonların en güzel tamamlayıcısı crop model sweatshirt'ler olacak. Stilinizi, spor ayakkabılar ve kep şapkalarla tamamlayarak yılın en gözde tarzlarından birini oluşturabilirsiniz.

    HER TARZA UYGUN

    Mavi, yeşil ve morun pastel tonları bu sezon sweatshirt modellerinde sıkça karşımıza çıkıyor. Mango, 249.99 lira

    Kolej stiline gönderme yapanlar da çok popüler. Koton, 69.99 lira

    Markanın doğa dostu kumaşlardan üretilen sweatshirt'leri üniseks olarak tasarlanıyor. Placebo Originals, 180 lira

    Markanın üniseks olarak tasarlanan modelleri, yumuşak dokusuyla öne çıkıyor. First Of All, 200 lira

    Klasikten şaşmayanlar için kurtarıcı olacak bir parça... Defacto, 49.99 lira

    Dik yakası ve fermuar detayıyla cezbeden bu modele markanın internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Croptrap, 115 lira

    Fermuarlı ve stil sahibi bir model arayanlar için Nike'ta birçok seçenek var. 529.90 lira

    Baharda jean pantolonlarla, yazın serin akşamlarda şortların üzerine çok yakışacak. Beymen Club, 599 lira

    İnce dokusu, desensiz tasarımı ve kesimi sayesinde gardırobunuzdaki joker parçalardan biri haline gelecek. Trendyolmilla, 79.99 lira

    Bol kesimi ile konfor alanı sağlayan bu model Harry Potter hayranlarını cezbedecek. Mavi, 229.99 lira

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Moda Haberler

    Bakmadan Geçme

    KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title