Haberler

Sporculardan Vali Haner'e Ziyaret

Atıcılık Türkiye Şampiyonası’nda derece yapan Iğdırlı bedensel engelli sporcular, Vali Davut Haner’i ziyaret ettiler.

Atıcılık Türkiye Şampiyonası'nda derece yapan Iğdırlı bedensel engelli sporcular, Vali Davut Haner'i ziyaret ettiler.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun, 2016 yılı faaliyet programında yer alan Atıcılık Türkiye Şampiyonası, 2-5 Nisan 2016 tarihinde Mersin'in Erdemli ilçesinde düzenlendi. Yarışmaya Iğdır'ı temsilen katılan bedensel engelli sporcular Hakan Abakay, Garip Samancı ve Sibel Çıyrık, 10 metre havalı silahlar tüfek kategorisinde, Murat Sevgi ise 10 metre tabanca kategorisinde yarıştı.

Sporcularımızdan Hakan Abakay, rakiplerini geride bırakarak ferdi yarışmalarda Türkiye şampiyonu oldu.

Atıcılık Türkiye Şampiyonasına katılarak derece yapan Yeşil Iğdır Bedensel Engelliler Derneği sporcuları, turnuva dönüşü Vali Davut Haner tarafından kabul edildiler. Kabulde bedensel engelli sporcuları tebrik eden Vali Davut Haner, "Sizlere yeni yarışmalarda başarılar diliyorum. Güzel bir başarı elde etmişsiniz, bu başarınız ilimiz için gurur verici bir olaydır. Başarılı olmak isteyen için hiçbir şey engel değildir. Herkes sizleri örnek almalı, valilik olarak her zaman yanınızdayız" dedi.

Yeşil Iğdır Engelliler Spor Kulübü Yönetim Başkanı Hakan Abakay da, "Büyük başarı yakaladık, başarımız devam edecektir" şeklinde konuştu. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Davut Haner Türkiye Iğdır Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title