Haberler

Yalova'da Veteranlar Ligi Başladı

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun düzenlediği 4. Veteranlar Futbol Ligi’nde ilk santralar yapıldı.

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun düzenlediği 4. Veteranlar Futbol Ligi'nde ilk santralar yapıldı. 11 takımın yer aldığı ve A ve B olmak üzere iki gruba ayrıldığı turnuvada tecrübeli kramponlar sergiledikleri futbolla gençlere taş çıkarttı.

Yalova Veteranlar Ligi A Grubunda Esenköyspor, Çalıcaspor, Şöhretler, Kocaderespor, Güneşspor, Siirtspor, B Grubunda ise Yeşilova Filizspor, Kamu-Sen Spor, Trabzongücüspor, F.K Makine Paşakent ve Taşköprüspor şampiyonluk mücadelesi veriyor. Veteranlar Futbol Ligi'nin açılış maçında Siirtspor rakibi Esenköyspor 4-2 yenmeyi başardı. İlk hafta maçları kapsamında Güneşspor mücadele ettiği Çalıcaspor'u 4-2, Kocaderespor ise Şöhretler takımını 4-3'lük skorla geçti. B Grubu maçları kapmasında F.K Makine Paşakentspor rakibi Yeşilova Filizspor'u 2-1 mağlup ederken, Kamu-Sen Spor ise Trabzongücüspor 2-1 yenerek turnuvaya 3 puanla başladı. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Siirtspor Yeşilova Yalova Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title