Haberler

Voleybolculardan Kaymakama Ziyaret

Manisa İl üçüncüsü olan Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı Kula Kaymakamı Murat Güven’i ziyaret etti.

Manisa İl üçüncüsü olan Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı Kula Kaymakamı Murat Güven'i ziyaret etti.

Manisa il genelinde yapılan 26 takımın mücadele ettiği 2015 - 2016 Eğitim öğretim Okul sporları Genç Erkekler voleybol müsabakalarında rakiplerini geride bırakarak yapılan turnuvada il üçüncüsü olan Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı Kula Kaymakamı Murat Güven'i ziyaret ederek başarılarını birlikte kutladı.

Yapılan turnuvayı takım olarak iyi hazırlandıklarını söyleyen Takım Kaptanı İsa Aydoğdu, "Bireysel hatalar yaptığımızın farkındayız aslında iyi mücadele ettik. İl ikinciliğini Taybrek setinde kaybettik. Başarımızda emeği olan başta beden eğitimi öğretmenimiz Erdal Demiray olmak üzere okul öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Beden Eğitimi öğretmeni Erdal Demiray ise, maçlarda çok iyi mücadele ettiklerini ve sporcularını kutladığını belirterek, bundan sonra yapılacak turnuvalara daha da iyi çalışarak il birincisi olarak Türkiye şampiyonasını gitmeyi hedeflediklerini söyledi.

Okul Müdürü Adem Sümen ise, "Başarıda emeği olan bütün sporcularımıza ve beden eğitimi öğretmenimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Halk Eğitim Müdürü Hakan Özkan da Hafta sonu voleybol kursu açarak öğrencilerimizin hazırlanmasında katkı sağladığı için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Voleybol takımını makamında kabul eden Kula Kaymakamı Murat Güven voleybol takımını göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ederek, "Derslerinizin yanında bu tip sosyal ve sportif faaliyetlerde bulunmanız oldukça önemli. Bizde Kula Kaymakamlığı olarak her zaman sizleri destekliyoruz. Ben buradan bir kere daha okul idarecilerimizi ve sizleri çalıştıran değerli öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Sizlere de bundan sonraki turnuvalarda başarılar diliyorum" dedi.

ÇARPAN'I DA ZİYARET ETTİLER

Kaymakam Murat Güven'den sonra Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan'ı da ziyaret eden sporcular il üçüncüsü olmanın gururunu yaşadıklarını belirttiler. Çarpan da, sporcuları ve idarecileri kutladı. Rakiplerini geride bırakarak il üçüncülüğünü Kula'ya getirmelerinden dolayı voleybol takımını tebrik eden Çarpan, öğrencilerin başarılarının devamını diledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Murat Güven Kula Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title