Haberler

Torku Konyaspor Yeni Transferini Bekliyor

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, anlaşmaya vardıkları dünyaca ünlü futbolcu Alexander Hleb’in, kesin kararını hafta sonu vereceğini söyledi.

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, anlaşmaya vardıkları dünyaca ünlü futbolcu Alexander Hleb'in, kesin kararını hafta sonu vereceğini söyledi.

Kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, devre arası transfer çalışmalarını değerlendirirken, kulüp bulmasını istedikleri futbolcuları da açıkladı. Sezona Fenerbahçe karşısında uzun süre unutulmayacak bir galibiyetle başladıklarını hatırlatan Öten, "Sonrasında oynanan maçlarda istikrarı bir türlü yakalayamadık. İlk yarıdaki 20 puanın 18'ini iç sahada aldık" dedi.

"MESUT BAKKAL İLE YENİ BİR DÖNEME BAŞLADIK"

Uğur Tütüneker'in ardından Mesut Bakkal'ın takımın başına gelmesiyle yeni bir dönemin başladığını hatırlatan Öten, "Değerlendirme yapıldığında bizim gerçekten kaliteli bir kadroya sahip olduğumuz görülüyor. Sadece takım içerisinde birlik beraberlik konusunda sıkıntılar yaşandığı zaman performans düşebiliyor. Yeniden bir araya getirildiğinde nelerin olabileceğini futbolcularımız performanslarıyla hepimize gösterdi. Bunun ikinci yarıda daha da artarak devam edeceğine yönetimimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız inanmış durumda" diye konuştu.

"HLEB İLE SÖZLÜ ANLAŞMAYA VARDIK"

Arsenal ve Barcelona forması da giyen Alexander Hleb ile her konuda anlaştıklarını ve futbolcunun resmi imza için gelmesini beklediklerini belirten Öten, "Hocamızın transferle ilgili ilk istekleri stoper mevkisi ve 10 numara diye tabir edilen ofansif anlamda takımımıza katkı sağlayacak bir oyuncu içindi. Bu konudaki görüşmelerine transfer komitemiz daha önce başlamıştı. Artık sona doğru gelindi. Stoper konusunda görüşmelerde bulunduğumuz Sırp futbolcu Vukovic ile anlaştık. Kendisi Konya'ya geldi ve ön protokol imzalandı. Takımımızın 6 Ocak'ta başlayacak Antalya kampına katılacak. 10 numara mevkisi için Alexander Hleb ile görüşmelerde bulunduk. Hleb ile en ciddi şekilde ilgilenen kulübüz. Kendisine teklifimizi ilettik ve sözlü olarak anlaşmaya vardık. Transfer resmi imza atılmadan kesin bitti demek yanlış olur. Hleb'in durumu Cumartesi ya da Pazar günü netlik kazanacak" dedi.

"3 YABANCI FUTBOLCU İLE YOLLARINI AYIRACAK"

Güven Öten, takıma katılacak yabancı futbolcularla birlikte kontenjan da göz önüne alınarak N'Douassel, Kibong Mbamba ve Cristovao da Silva Ramos ile yolların ayrılacağını vurgulayarak, "Bu isimlerden Ramos'un sözleşmesi zaten yarım dönemdi ve herhangi bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Bununla birlikte Kibong bizim sözleşmeli oyuncumuz. Kendisine gelen tekliflere göre kiralık olarak veya şartlar uygun olursa bonservisiyle birlikte verebiliriz. N'Douassel'in de menajerine durumu ilettik. Kendisine takım bulması söylendi. Kadromuzda yer alan genç oyuncularımız Muhammet Yürükuslu, Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven forma şansı bulamadılar. Tecrübe kazanmaları ve maç eksiklerini gidermeleri için bu oyuncularımızı kiralayacağız" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor İsmail Güven Mesut Bakkal Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title