Haberler

Torku Konyaspor, Jagos Vukovic ile Anlaştı

Güncelleme:

Torku Konyaspor Kulüp Menajeri İçgül: Vukovic ile prensipte anlaştık.

Torku Konyaspor Kulüp Menajeri Seyit İçgül, Vojvodina takımında forma giyen 25 yaşındaki Sırp stoper Jagos Vukovic ile prensipte anlaştıklarını, en geç cuma günü futbolcunun Konya'ya geleceğini belirtti.

İçgül, takımının Eskişehirspor maçı hazırlıklarını izlemek üzere geldiği Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde, transfer çalışmaları hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Ara transfer döneminde takıma takviye oyuncu alacaklarını belirten İçgül, şunları kaydetti:

"Vukovic ile prensipte anlaştık. Büyük ihtimalle yarın veya cuma günü gelecek, ön protokol imzalamayı düşünüyoruz. Her konuda anlaştık bir sıkıntı çıkmazsa kendi bünyemize katacağız. Lualua ile ilgili olarak, hocamızla çalışmak için buraya gelmeyi çok istiyor. Biz de açıkçası Konyaspor'a faydalı olabilecek bir oyuncu ama şuanda kulübüyle mukavelesi devam ediyor. Kulüp vermeden açıkçası bir şey yapamayız ve görüşmemiz de doğru olmaz diye düşünüyorum. Kulübüyle görüştük, şu an net bir şey yok o yüzden on gün kadar beklemek zorundayız."

İçgül, lige verilen arayı düzenledikleri kampla değerlendireceklerini ifade ederek, "Kamp programı netleşti. Antalya'da toplanacağız. 17 Ocak'a kadar orada kalacağız. 4 veya 5 hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz. Şu anda ikisi belli; 10 Ocak'ta Kayser Erciyesspor, 16'sında ise Azerbaycan'ın Kabala takımıyla oynayacağız. Diğer maç tarihlerini hocamızla belirleyeceğiz" diye konuştu.

Torku Konyaspor'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları sürüyor

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına koşu ve ısınma hareketleri ile devam etti. Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde futbolcular, gruplara ayrılarak yarı sahalarda maç yaptı. İdman, şut çalışması ve açma germe hareketleri ile sona erdi.

Antrenmana, tedavisi devam eden Ali Turan, Theofanis Gekas ve Muhammet Yürükuslu katılmazken, Elvis Kokalovic ile Abdülkerim Bardakçı takımdan ayrı çalıştı.

Kaynak: AA / Spor

Torku Konyaspor Jagos Vukovic Eskişehirspor Seyit İçgül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title