Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor'da olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor'da olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi.

Adıyamanspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen olağanüstü kongrede mevcut başkan Abdullah Erdem tek liste halinde girdiği seçimden yine başkan olarak çıktı. Çoğunluk sağlandıktan sonra geçilen genel kurulda Divan Başkanlığı'nı Kadir Açıkgöz yaptı. Faaliyet raporunun okunmasının ardından dilek ve temenniler bölümüne geçildi.

Bu bölümünde bir konuşma yapan Adıyamanspor Kulüp Başkanı Abdullah Erdem, kongreye katılan delegelere teşekkür ederek, "Dünden bugüne Adıyamanspor'a baktığınız zaman Türkiye'de bir marka haline geldik. Takımımızı daha iyi noktalara taşımak için bundan sonra da yolumuza devam edeceğiz. Yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarla takımı bundan sonraki süreçte en iyi noktalara taşımak için mücadele edeceğiz. Geçmiş yönetimde yer alan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kongrenin Adıyaman'a ve takımımıza hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

CHP İl Başkanı Bilal Doğan ise konuşmasında, Adıyamanspor'un bölgedeki tek profesyonel takım olduğunu hatırlatarak, "Bu takım 1. Lig kapısından dönen bir takım iken son dönemde çok büyük sıkıntılarla karşı karşıya kaldı. Yeni yönetim çıkmazdan kurtulmak için gayret gösteriliyor. Adıyamanspor'a herkesin katkı sunması lazım. Adıyamanspor'u hak ettiği yere taşımamız lazım. Bu takım hepimizin, hepimizin bu taşın altına elini koyması lazım" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Abdullah Erdem Adıyamanspor Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title