Haberler

'Spor Şehri Antalya' Projesi Tanıtıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) işbirliğiyle hayata geçirilen 'Spor Şehri Antalya' projesinin tanıtım toplantısı, Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu'nda yapıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) işbirliğiyle hayata geçirilen 'Spor Şehri Antalya' projesinin tanıtım toplantısı, Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu'nda yapıldı.

Toplantıya konuşmacı olarak Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, TSYD Genel Başkanı Esat Yılmaer, Sporvizyon Danışmanlık temsilcisi Murat Şamil Şen ile Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve Medical Park Antalya spor Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Yıldırım katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, geçen yıl Aralık ayında TSYD'nin Antalya'da yaptığı seminerde Esat Yılmaer ve Murat Şamil Şen ile yaptıkları görüşmelerin ardından bir proje üretildiğine dikkat çekerek, "Antalya'yı nasıl spor kenti yapabiliriz diye düşündük. Bunun için de bir proje ürettik. Turizm ve tarım kenti olan Antalya'nın sporda da başkent olması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

TSYD Genel Başkanı Yılmaer bu birlikteğin uzun süreli ve başarılı geçmesi dileğinde bulundu. Murat Şamil Şen ise sporun içerisinde bulunan her kesimin profesyonelleşmesi gerektiğine dikkat çekerek, "Antalya'da sporun raconunu kesebilecek güç vardır. Bu nedenle de Antalya'dayız. Projenin katılım desteğine ihtiyacı var" diye konuştu.

Bülent Yıldırım ise sporda sürdürülebilir başarının olabilmesi için ekonomi ile birlikte yetişmiş profesyonel yönetici ve idarecilere ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Yıldırım, Medical Park Antalyaspor'un kurumsallaşma yönünde önemli hamleler yaptığına dikkat çekti. 'Spor Şehri Antalya' projesinin 2+2 yıllık iki ana etapta hayata geçirilmesi planlanıyor. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bülent Yıldırım Esat Yılmaer Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title