Haberler

Sözeri'den Hakem İsyanı

Orduspor, PTT 1. Lig'in 26. haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Orduspor, PTT 1. Lig'in 26. haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı. Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Kahramanmaraşspor karşılaşmasında ofsayt gerekçesi ile verilmeyen iki gole isyan etti.

Orduspor Tesisleri'nde teknik direktör Erkan Sözeri yönetimideki antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Ordusporlu futbolcular antrenmanda kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erkan Sözeri, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sözeri, ilk kez hakemler hakkında konuşma yaparken, Orduspor - Kahramanmaraşspor karşılaşmasında Orduspor'un iki golüne bayrak kaldıran yan hakem Serdar Akçer'e ateş püskürdü.

"ARTIK BENİM DE SESİM ÇIKACAK"

Hakemler hakkında hiç konuşmadığını belirten Sözeri, "Aslında maç sırasında bize uzak kalede olduğu için hadiselerin çok farkında olmadık ama özellikle televizyonda izledikten sonra 2 puanımızın nasıl gasp edildiğini gördük. Bu zamana kadar hep sessiz kaldım, 'saygıda kusur etmeyelim' dedik. 'Türk futbolu hakemleri konuşmasın, futbolu konuşsun, özellikle biz teknik adamlar doğru mesajlar verelim' dedik. Bu herhalde yanlış anlaşıldı. Git gide takımımıza ve camiamıza zarar vermeye başlandı. Artık benim de sesim çıkacak" dedi.

"ONUR, GURUR SAVAŞI NASIL VERİLİRMİŞ GÖSTERECEĞİZ"

Sözeri, yan hakem Serdar Akçer'in Orduspor'un şampiyonluğuna bu karşılaşmada ipotek koyduğunu ifade ederek, "Özellikle yardımcı hakem Serdar Akçer bütün emeğimizi çaldı. Emeğimize, belki şampiyonluğumuza ipotek koydu. Bizim kaç tane gol atmamız lazım ki bir maçta. Biz zaten çok az gol yiyen, az gol atan bir takımız. Bundan sonra bizim de sesimiz çıkacak. Orduspor belli sıkıntılar içerisinde. Biz onur, gurur savaşı veriyoruz. Sonuna kadar da vereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye'ye onur, gurur savaşı nasıl verilirmiş göstereceğiz. Bu işin masada olmayacağını, sahada olacağını Türkiye'de ispatlayacağız. Çünkü hakikaten yazık günah. Bizim ne şartlarda mücadele ettiğimiz ortada. Biz fakir edebiyatı yapmıyoruz. Bu zamana kadar hep oyuncularıma 'Hakemlerle uğraşmayalım işimize bakalım' dedik. Bir tane oyuncum kırmızı kart görmedi. Yine uğraşmayacağız. Demek ki bundan sonra daha fazla gol atacağız" diye konuştu.

"BİZ NEDEN ANTRENMAN YAPIYORUZ"

Son haftalarda seri galibiyetler aldıklarını hatırlatan Sözeri, "Bu maçtan önce 4 tane galibiyet alan bir Orduspor takımı gümbür gümbür gelirken, dert nedir. Şampiyonlar belliyse, küme düşecek takımlar belliyse biz neden antrenman yapıyoruz. Bu kadar emeğe saygısızlık ben hayatımda görmedim. Zaten o yardımcı hakem plaj futbolu hakemiymiş. Onu da öğrendim. Gitsin o plaj futbolu hakemliğini yapsın. O gitsin işini yapsın, herkes işini yapsın. Daha ağır şeyler konuşmak istiyorum. Terbiyem müsaade etmiyor. Biz onur, gurur savaşını vereceğiz. Sonuna kadar da mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"ARTIK UYANIN"

Sözeri, Orduspor taraftarına seslenerek, şunları söyledi:

"Ordu halkından rica ediyorum. Bıraksınlar o oynadı, bu oynadıyı. Göz göre göre gollerimiz yeniliyor. Göz göre göre hakkımız yeniliyor. Bunların muhasebesini yapın. Süper lige çıkmaya en büyük aday Orduspor iken, önü kesiliyor. Bunları gündeme getirin. Taraftarımıza sesleniyorum. Artık uyanın. Bu takım kimlik savaşı veriyor. Bu takım her şeyini koyan bir mücadelenin içerisinde. Kimi futbolcularım iğne ile kimi futbolcularım sakat sakat oynuyor."

"BU İNSANLARIN GÖZ YAŞLARINDA BOĞULURSUN"

Maçtan sonra futbolcuların soyunma odasında cenaze evi gibi ağladığını ifade eden Sözeri, "Ben Serdar Akçer'e soruyorum. Serdar Akçer, vicdanın rahat mı. Senin futbolcuna, senin çocuğuna bu yapılsa sen hangi ruh halinde olursun. Serdar Akçer'e tavsiyem, bu insanların yakasını bırak, bu insanların göz yaşlarında boğulursun" dedi.

"SONUNA KADAR BU SAVAŞIN İÇİNDE OLACAĞIZ"

Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına değinen Sözeri, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı 6 puanlık final maçıdır. Sadece biz çok önemli bir avantajı kaybettik. Rakibimiz ile oynayacağız. Biz 2 puanlık kayıp ile bay haftamızı kaybettik. Oradan yenilmeden ya da 3 puan ile dönüp sonuna kadar bu savaşın içinde olacağız" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kahramanmaraşspor Serdar Akçer Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title