Haberler

Sivasspor: Tek Düşüncemiz Galibiyet

Güncelleme:

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Orduspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Rıza Çalımbay, Aksihar Belediyespor maçında kırmızı kart görerek oyundan atılan Ziya Erdal'a verilen 1 maçlık cezaya tepki gösterdi. Ziya'nın kasıtlı bir davranışta bulunmadığını belirten Çalımbay, şunları söyledi:

"Ziya, istemediği bir hareket yaptı. Penaltı olup olmadığı tartışılan bir hareket. Ne oyuncuya bir kasıt yok. Aslında o maçta Ziya'ya yapılan kasıtlı bir faul var. Fırat Aydınus onu görmüyor. Yan hakemi, 4'üncü hakemi görmüyor.

Diğer taraftan baktığımızda başka futbolcu oyuncuya tükürüyor, rakip oyuncuya dirsek atıyor, kafa atıyor, rakip oyuncuya her türlü pisliği yapıyor ve o arkadaşların cezaları affoluyor. Onların yaptığı ile Ziya'nın yaptığı hareket arasında uçurum var. Bazı cezalar 1 yıl erteleniyor ama Ziya'nınki maalesef onanıyor. Tahkimden döneceğine inanıyorum."

"HAKEM HATALARINA VERECEK PUANIMIZ KALMADI"

Hakemlerin daha dikkatli olunması gerektiğini belirten Rıza Çalımbay, şöyle devam etti:

"Biz hakem hatalarından bıktık. Canımız çok yanıyor. Bize yapılmayan hiç bir hata kalmadı. Akhisar Belediyespor maçında da mağdur olduk. Artık telafisi olmayan maçlar oynanıyor. Zannediyorum hakem arkadaşlarda daha dikkatli olacaklardır. Ama benim korkum hala var. Hakem hatalarına verecek puanlarımız kalmadı. Bundan sonra hakem hatalarıyla maç kaybetmek istemiyoruz. Daha dikkatli olmalarını bekliyoruz."

"BİZ DE BAŞKALARI GİBİ SAHAYA GİRERİZ"

Hakem hatalarını kendisi dışındakilerin konuşması gerektiğini belirten Rıza Çalımbay, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu iş de bana kalıyor. Biz hakkımızı korumak zorundayız. Benim istediğim, takımlarına destek çıksınlar, takımlarının haklarını yedirmesinler. Ben antrenörlük hayatımda bu kadar mağdur edilen bir takım görmedim. Bana göre yerden yere vurulan bir Sivasspor var. Yoksa bizde başkaları gibi sahaya gireriz, başka şeylerde yaparız. Ama biz Sivasspor camiası olarak hiç bir zaman efendiliğimizi bozmadık, saygımızı sürdürdük."

"TEK DÜŞÜNCEMİZ GALİBİYET"

Orduspor maçını kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten Rıza Çalımbay, bu konuda şöyle dedi:

"Başta taraftarımız olmak üzere herkesin bu takıma destek vermesi gerekiyor. Özellikle şu oynayacağımız Orduspor maçı, bizim için çok çok önemli. Bu maçta taraftara inanılmaz şekilde ihtiyacımız var. Futbolcu arkadaşlarımız, onlardan aldığı güçle bu önemli maçı kazanacak. Takım olarak hazırız, şu ana kadar mükemmel şekilde çalıştık. Eksiklerimizde var ama hiç biri problem değil. Biz bu maçı kazanmak için sahada ne gerekiyorsa yapacağız. Tek istediğimiz şey taraftarımızın arkamızda olması. Taraftar benim için 12'inci adam değil 1'inci adam."

ÇİFT KALE MAÇ YAPTILAR

Kırmızı beyazlılar, Orduspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Rıza Çalımbay nezaretinde düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yapan futbolcular yarı sahada çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Antrenmana sakatlığı bulunan Murat Akça katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Milan Cerny ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Ülkelerinin milli takımlarında bulunan Kamil Grosicki, Milan Borjan ve Cihan Ökzara'nın yarın takıma katılacakları öğrenildi.

FOTOĞRAF - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Rıza Çalımbay Ziya Erdal Sivasspor Orduspor Spor Haberler

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

Bakmadan Geçme

Merih Demiral hangi takımda oynuyor? Merih Demiral hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? 11 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Ahmetcan Kaplan hangi takımda oynuyor? Ahmetcan Kaplan hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? 11 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 11 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 11 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi Kadıoğlu hangi takımda oynuyor? Ferdi Kadıoğlu hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Türkiye'nin EURO 2024 ilk maçı ne zaman? Milli takımımız ilk maçını ne zaman, kimle oynayacak? Mert Müldür hangi takımda oynuyor? Mert Müldür hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title